HOROSKOP ZA PETAK – Blizanci današnji dan je za sve, za posao, za ljubav, za novac, iskoristite ga na najbolji način

HOROSKOP ZA PETAK – Blizanci današnji dan je za sve, za posao, za ljubav, za novac, iskoristite ga na najbolji način

28 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Možete očekivati iznenadne preokrete u poslovnim dešavanjima i ubrzavanje nekih situacija koje su vas kočile. Pomalo naporan dan za komunikaciju sa saradnicima. Sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada ugovorite susret u popodnevnim satima.

 

BIK

Sa lakoćom obavljate nezavršene obaveze, ali stižete da posvetite i deo svog vremena nečemu što ste isplanirali za ovaj dan. Veći deo popodneva ćete provesti sa voljenom osobom. Uživajte u svakom trenutku, naglašeno razumevanje i sklad.

 

BLIZANCI

Današnji dan je za sve. Za posao, za ljubav, za novac. Iskoristite svaki segment na najbolji način. budite u pokretu, budite aktivni, puni ste ideja, puni dobrog raspoloženja. Dan koji ćete provesti ispunjeno, od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati…..

 

RAK

Znate onaj trenutak kada ste u potpunosti napeti, naelektrisani i samo čekate da do vas stignu neke vesti, neke informacije? E, tako ćete se osećati vi. Kao da u svakom trenutku treba da stigne do vas nešto što će vam razrešiti nedoumice i pogurati vas, bilo u poslovnom i emotivnom delu.

 

LAV

Potrebno je da danas budete malo proračunati u odnosima sa drugima. Nemojte reagovati odmah, sedite i razmislite o situaciji u kojoj ste i napravite dobru taktiku. Između voljene osobe i vas su trenutno malo zvaničniji odnosi. Razgovarate, ali još uvek postoji napetost.

 

DEVICA

Neko od kolega može vam pomoći da prevaziđete jednu neprijatniju situaciju na poslu. Zapamtite ovu uslugu da biste mogli da uzvratite kada bude potrebe. Vrlo ste aktivni oko neke osobe, pokušavate da je šarmirate, ali trenutno bez nekog većeg uspeha…..

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2