LJUBAVNI HOROSKOP za 22. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. JUL 2020.

21 јула, 2020 Off By ludarito

OVAN

Danas ćete imati snage da sredite stvari koje su vam smetale. Organizacija je prava aktivnost koja vam je potrebna, sredite stan, plakare ili kancelariju. Dovođenje u red stvari oko vas je ono što će vam doneti mir i osećaj lične kontrole. Sredite svoje ciljeve preispitajte ih i krenite napred.

 

Današnja planetarna energija mogla bi da vam priredi pravi šok, ali u pozitivnom smislu. Skloni ste odugovlačenju i to vam izaziva više problema nego što mislite. Danas ćete lagano biti gurnuti na ivicu, gde ćete morati doneti odluke vezane za vaš ljubavni život. A nakon današnjeg dana, svakako ćete poželeti da požurite stvari!

 

BIK

Danas ste puni energije i spremni ste na sve. S obzirom na vaš ponekad radikalan pristup stvarima koje radite, možda ćete morati malo da se zauzdate. Imate humani pristup životu i ako ono što želite povređuje nokog može da stvori unutrapšnji konflikt. Razmislite dobro o svojim planovima pre nego što preuzmete korake ka njegovom ostvarenju.

 

Nemojte brinuti ukoliko se premišljate šta da obučete večeras. Zvezde vam poručuju da će dobitna kombinacija biti nešto originalno i jednistveno. Ukoliko tražite ljubav, onda nikako nemojte obući nešto svakidašnje i obično (posebno izbegavajte neke tamne i neupadljive boje). Život vam više neće biti isti!.

 

BLIZANCI

Danas može biti pravi trenutak da ponovo probate neke stvari koje vam pre nisu uspevale. Poraz vam može srušiti samopouzdanje ali i to je sastavni deo života koji nas gradi kao ličnost. Pokušavajući ponovo je ono što će vam dati snagu i izgraditi jak karakter kao i dići samopouzdanje.

 

Današnja astralna energija vam pruža šansu da ostvarite svoje najuzbudljivije fantazije. Ukoliko imate partnera podelite to sa njim i iskoristite ovaj dan da se provedete veličanstveno. Ukoliko tražite ljubav, posetite mesta potpuno različita od onih na koja inače izlazite i osetite sasvim novu atmosferu. Biće vam drago da ste to uradili!

 

RAK

Vaš inovativan pristup zadacima može vam poslužiti i danas. Dan je pun energije i otkićete da vam danas sve ide od ruke. Ako ste uzeli nešto da radite, obratite pažnju da detalje, sagledajte stvari iz svakog ugla. Može biti da ćete imati više izbora nego što ste u početku mislili.

 

Nemojte brinuti ako nešto krene naopako danas – to je samo jedan mali ciklus. Trenutni planetarni aspekti malo će pobrkati lončiće u vašem ljubavnom životu, ali ubrzo sve dolazi na svoje mesto i vi ćete to osetiti. Dakle, ukoliko vam se sviđa neka osoba samo sačekajte pravi momenat i krenite u osvajanje.

 

LAV

Ako vam se nakupio posao sada je pravi trenutak da ga odradite. Na vrhuncu ste snage i projekte koje niste mogli da završite sada će sa lakoćom biti gotovi. Iskoristie snagu koju imate da završite sve poslove, ne dopustite da vam se ponovo nagomilaju. Uradite šta se mora uraditi, videćete, osećate će se odlično posle toga.

 

Današnja planetarna energija je takva de ćete moći postići apsolutno sve što poželite, posebno kada je ljubav u pitanju. Posedujete takvu harizmu i svakako će jedna osoba poželeti da vas upozna i sazna u čemu je trik! Ukoliko izlazite, obucite nešto originalno, nešto što ističe vašu ličnost..

 

DEVICA

Danas ne morate da brinete da budete produktivni. Zahvaljujući planetama, to bi mogao da vam bude jedan od najefikasnijih dana u poslednje vreme. Spremite se i krenite napred. Sve ćete postizati bez problema, ako imate hobi uživajte u njemu. Biće to korisno vreme za vas.

 

Nemojte brinuti ako vam danas ne bude išlo sve po planu, jer su vam zvezde pripremile za danas jedan veoma interesantan dan. Ukoliko tražite nekog posebnog, onda svakako nećete poželeti da ga osvojite na uobičajen način. Budite originalni i nećete se razočarati.

.…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2