LJUBAVNI HOROSKOP za 21. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. JUL 2020.

20 јула, 2020 Off By botanika

OVAN
Ljubav: Malo je verovatno da su Vaše sumnje zaista istinite. Previše ste ljubomorni kada je Vaš partner u pitanju jer je dosta uspešan. Spustite lopti malo i uživajte u vremenu koje provodite sa njim…
BIK
Ljubav: Na polju ljubavi je sve u najboljem redu. Imate dosta zajedničkog vremena i trebalo bi ga što kvalitetnije iskoristiti. Ne obazirite se na komentare nebitbih ljudi. Ukoliko ste slobodni, ovaj dan je povoljan za Vas kada je ljubav u pitanju.
BLIZANCI
Ljubav: Posedujete neverovatnu moć manipulacije voljenom osobom, sve što zacrtate ona samo jednostavno uradi za Vas… Ali se nemojte preterano opuštati kada je to u pitanju. Može joj jednostavno jednom dojaditi.
RAK
Ljubav: ne verujte glasinama već sopstvenim očima. Popričajte da voljenom osobom o tome šta Vas uči u emotivnom odnosu. Sigirni smo da ćete zajedno naći najbolje rešenje. Slobodni Rakovi, danas je za Vas veoma povoljan dan za nova poznanstva. Lepo ste raspoloženi i to će privući čak više udvarača.
LAV
Ljubav: Imali ste i lošiji faza u Vašem ljubavnom životu, tako da će te i ovu prevazići uspešno i lako. Voljena osoba Vam je totalno naklonjena. Budite i Vi njoj. Slobodni Lavovi, obratite pažnju na jednog Jarca.
DEVICA
Ljubav: u suštini na ljubavnom planu je sve pod kontrolom, ali premalo vremena provodite zajedno. Možda ne bi bilo loše da isplanirate neki zajednički izlazak sa prijateljima i malo se opustite. Ukoliko ste i dalje slobodni, ni Vama neće škoditi neki provod. Jedna VAGA iščekuje poznanstvo sa Vama! Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2