DNEVNI HOROSKOP za 21. JUL 2020.

DNEVNI HOROSKOP za 21. JUL 2020.

20 јула, 2020 Off By botanika

VAGA
Posao: imate vremena da obavite sve na vreme ali Vas Vaše loše raspoloženje sputava u tome. Kolektiv je uvek tu za Vas i svi Vas cene kao radnika… Iskoristite pomoć koja Vam se nudi.
Zdravlje: Osećate se umorno, pored no Vam je malo više sna.
ŠKORPIJA
Posao: Budite uporni danas i vredni jer Vam sledi veoma dobra nagrada za to. Sa nekim iz kolektiva ste i dalje na ratnoj nozi, nemojte popuštati prvi ukoliko niste glavni krivac… Malo ste lošiji sa finansijama. Dodatni posao ne bi bio na odmet.
Zdravlje: Zdravstveno stanje je odlično.
STRELAC
Posao: Moguća je blaža turvulencija na poslu zbog svih obaveza koje morate timski da obavite a niste baš svi u najboljim odnosima. Potrudite se da sve bude u najboljem redu jer ste verovatno Vi jedina osoba koja je sa svima dobra.
Zdravlje: Muče Vas problemi sa varenjem.
JARAC
Posao: Na poslovnom planu Vam je danas sve u najboljem redu… Čak i ranije nego predviđeno završavate svoje obaveze. Možete se nadati manjem novčanom prilivu u toku dana.
Zdravlje: Bolovi u donjem delu kičme su prisutni.
VODOLIJA
Posao: Imate previše obaveza na poslu danas, naporan dan je pred Vama zato prionite na posao da završite što pre. Nadređeni su ovih dana prezadovoljna Vama pro Vam ide u prilog.
Zdravlje: Zdravstveno se osećate odlično.
RIBE
Posao: Osećate se dosta umorno danas, nemate volje za rad a gomila obaveza je na Vama. Potražite pomoć od kolega, sigurni smo da su voljni da Vam uskoče jer Vas izuzetno cene svi.
Zdravlje: Osećate se fantastično, nije na odmet da krenete da se bavite nekim sportom.

Стране: 1 2