ŽENA JARAC: Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će to  izneti tako nenametljivo i dostojanstveno da ćete se pitati kako je to uopšte uspela.

ŽENA JARAC: Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će to izneti tako nenametljivo i dostojanstveno da ćete se pitati kako je to uopšte uspela.

12 јула, 2020 Off By MAKI

 

Iako se gospođa Jarac plaši zaljubljivanja, to je ne zaustavlja od toga da se često zaljubljuje. Njena spoljna rezervisanost sakriva duboka osećanja i emocije koje ona čuva za muškarca kojeg će smatrati posebnim. U suštini, ova žena se plaši da bude odbijena ili ismejana i zato joj je potrebno da bude sigurna u ljubav pre nego što sebe totalno pokloni nekome. Ponekad pri nedostatku samouverenosti, ona izgleda oprezna u trenucima kada to ne bi trebala da bude i dešava joj se da izgubi nekoga kome je naklonjena, samo zato što je sklona da ispoljava pogrešne signale.

 

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku, iako imaju problema da pokažu svoja prava osećanja, spadaju u veoma emocionalne osobe i često padaju u duga, tamna neraspoloženja. Ona je vaspitana tako da ne zapostavlja svoje obaveze i ne zadržava se mnogo na prošlosti – ona uči iz svojih grešaka i korača napred kroz život. Mrzi neiskrenost iz dna duše, pogotovo u ljubavnim vezama, ako oseti da se ljubav gasi i da je veza pri kraju, neće se puno zadržavati pokušavanjem da je produži – život je prekratak za to.

Ona obema nogama stoji na zemlji i kada sebi bira partnera. Njoj je potrebna finansijska i emocionalna sigurnost, ona ne veruje u bajke o princu na belom konju – i čak u slučaju da i naiđe na takvog princa, tražila bi reprizu da se uveri da li on zaista stvaran… Ona gleda na dugotrajne veze sa istim oprezom kao i pri planiranju karijere. Koliko će dugo opstati ljubavna veza često zavisi od toga kako ona vidi budućnost te veze. Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3