LJUBAVNI HOROSKOP za 13. JUL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. JUL 2020.

12 јула, 2020 Off By ludarito

VAGA

Emotivni život tokom ovog perioda može da bude toliko turbulentan da nećete znati kako da se postavite i kome da date prioritet, jer u poslednje vreme predstavnici vašeg znaka imaju nekoliko mogućnosti kada je ljubav u pitanju. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, možete biti prijatno iznenađeni, na primer vešću o uvećanju porodice.

 

Očekujte da veći deo dana danas provedete sami. Informacije koje ćete saznati iz neke knjige, emisije ili časopisa će vas zainteresovati i inspirisati da istražite malo više temu koja vas interesuje. Možda se odlučite da nastavite školovanje ili na neko putovanje. Možda ćete biti i nadahnuti da napišete knjigu.

 

ŠKORPIJA

Zaboravite na sujetu i ideju da se ceo svet vrti oko vas. Ovakvim ponašanjem izazvaćete sukobe sa voljenim bićem, a pojedinim pripadnicima ovog horoskopskog znaka preti raskid odnosa. Ako još uvek niste u vezi, privući će vas osoba koja je sklona bespotrebnim rizicima i ne baš primerenim ponašanjem. Veza sa njom nema svetlu budućnost.

 

Možda će vas čudni snovi koje ste imali inspirisati da krenete u istaživanje neke nove teme. Ono što tražite se najverovatnije nalazi duboko zakopano u vašoj podsvesti. Krenite da istražujete, verovatno ćete sazanti neke stvari o sebi kojih niste bili svesni pre. Možda ćete i povećati nivo svoje intuicije na novi nivo.

 

STRELAC

Ukoliko ste u vezi, danas ćete teško izaći na kraj sa ljubomorom koju osećate prema voljenom biću. Vaš partner je u centru pažnje gde god da se pojavi, što vam stvara osećaj nelagodnosti. Gledajte na to sa vedrije strane: osoba kojoj ste poklonili srce takođe je birala vas, a ne druge. Do kraja dana, sleduje vam prijatno iznenađenje.

 

Danas će vam čitanje možda oduzeti dosta vremena. Knjige vezane za psihologiju će vam biti posebno interesantne jer ste u poslednje vreme izuzetno osetljivi i intuicija vam je na mnogo većem nivou nego obično. Možda nećete želeti da pričate o tome trenutno ali to je uredu. Kad vama sve bude imalo nekog smisla, podelićete saznanje i sa drugima.

 

JARAC

Ako ste od nedavno u vezi, prilično će vas deprimirati saznanje da se voljena osoba seli iz vašeg mesta, najverovatnije u inostranstvo. Pokušajte da nađete najbolje moguće rešenje – raskid nije jedna od opcija. Ukoliko ste slobodni, privući će vas osoba koja ne živi u vašoj blizini, pa dobro razmislite pre nego što se u bilo šta upustite.

 

Verovatno ćete danas dosta razmišljati o finansijama i novim načinima kako da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Kolege sa posla ili prijatelji će vam možda pomoći u tome i ukazati vam na neke mogućnosti koje bi trebalo istražiti. Ali najbitnije je da verujete svojoj intuiciji. Napravite spisak svih mogućnosti ali pre konačne odluke sačekajte par dana da se sve slegne.

 

VODOLIJA

U poslednje vreme, skloni ste da se vezujete za osobe koje nisu spremne za čvršću emotivnu vezu, najčešće sa umetničkim aspiracijama. Pa ipak, prema njima osećate intenzivnu privlačnost. Moguće je da ni vi sami ne želite da se prema bilo kome obavezujete, jer suviše cenite svoju slobodu. Tanka je granica između toga i samoživosti.

 

Popričajte o stvarima koje vas muče sa prijateljem ili vašom voljenom osobom. Vreme koje provedete zajedno, možda čak i u tišini, će vas zbližiti više nego što ste očekivali. Ideje koje vam budu pale na pamet mogu doprineti vašoj kreativnosti, zapišite ih da bi ste posle mogli zajedno da ih prođete još jednom. Radite iz srca.

 

RIBE

Ako ste u vezi sa partnerom koji je dosta stariji od vas, moraćete da budete krajnje racionalni i odlučni prilikom rešavanja jednog problema. To što nemate životnog iskustva kao on, neka vam ne bude prepreka. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će biti skloni površnim avanturama i uskakanjem iz jednog odnosa u drugi, a sve sa namerom da se svete bivšim ljubavnicima.

 

Danas ćete možda žudeti sa samoćom, malo kvalitetnog vremena provedenog sa samim sobom i svojim mislima da razmislite o situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Možda ste na raskrsnici i morate da odaberete kojim putem treba dalje krenuti. Emocije iz prošlosti koje su se nagomilale mogu vam pomoći u tome, nemojte se boriti protiv njih.

Стране: 1 2