ZABAVNA, LJUBAZNA, PROVOKATIVNA… Najpoželjnija žena u Horoskopu! – ŽENA BLIZANAC

ZABAVNA, LJUBAZNA, PROVOKATIVNA… Najpoželjnija žena u Horoskopu! – ŽENA BLIZANAC

5 јула, 2020 Off By MAKI

 

Ova žena je vrlo inteligentna i duhovita, rodjena da osvaja iako nije naročito senzualna…

 

Muškarci se lepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva… Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom devojkom… kao da je ceo harem u njoj jednoj… uvek gleda ispred sebe, uvek je željna izazova. Ona od muškarca, pre svega, zahteva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronadje, sa njim će rado uleteti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću. Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vodjenja ljubavi… Progonjena svojom neumornom maštom, beskrajnom radoznalošću zna da bude i biseksualna – jer znak Blizanca predstavlja i muškarca i ženu.

 

 

Mnogi muškarci ne mogu dugo da izdrže sa njom. Ukoliko želite sa njom harmoničnu vezu, trebalo bi da u ovom pitanju budete vrlo taktičan. Ponekad i sama shvati da joj je nemoguće da uspešno radi na oba polja, pa odustaje od karijere. Međutim, ona je, u najvećem broju slučajeva zaista sposobna da te dve stvari uskladi. Ona neće biti tako mnogo u svojoj kući kao ostale žene. Vrlo je rafinirana, ne podnosi nered i nečistoću. U svakom društvu, ona sija posebnim sjajem.

 

Dobro informisana i rečita i idealan je partner za čoveka koji ima jak i moćan profesionalni život. Prilično joj odgovaraju doktori, advokati i sve one profesije koje zahtevaju sjajne društvene kontakte. Ponekad je sklona flertu, tako da često zna da zada muke svom mladiću ili mužu. Kao muž ove žene bi se mnogo bolje osećali kada bi sve to ostalo samo na rečima. Njen zdrav razum i jak instinkt, ipak joj neće dopusti da žrtvuje brak, decu i muža za neku malu romansu.

Стране: 1 2