Moje ne diraj, tuđe mi ne treba! Životni moto STRELCA.

Moje ne diraj, tuđe mi ne treba! Životni moto STRELCA.

25 јуна, 2020 Off By MAKI

Strelčevi, kao što smo već rekli, vole da bude u centru pažnje a nedostatak im je to što se nekad previše brinu šta drugi misle o njima… Strelčevima je ta slika kojom se pretstavljaju u javnosti veoma bitna i mnogo vode računa o tome. Bitno im je da uvek budu doterani i da ih drugi ljudi hvale, vole i poštuju…

Žene strelac u grupu žena koje su skroz okrenute svom muškarcu, pa čak i zapostave prijatelje zbog njih. Ovo je velika greška žena rođenih u znaku strelca, jer često ostaju slomljenog srca, pa su im te prijateljice, nepohodne kako bi lakše zalečile slomljeno srce. Lako se rastuži i rasplače. Ona je poput male devojčice koju će svaka uvreda povrediti i rasplakati, zato vodite računa kako se ponašate prema njoj. Preosetljiva je ponekad.

Iako je veliki emotivac, strelac ima i svoju jaču stranu. Tako u nekim situacijama ume da zauzme čvrst stav i da izgleda kao neko nesalomiv, iako možda u sebi puca po šavovima. Tada je siguram u sebe, jak, odlučan… ne možete mu stati na put.

Što se tiče slaganja strelčeva, oni najbolje kombinacije ostvaruju sa nekim odvazdušnim znakovima ( vodolija, vaga, blizanci), ali tu su i lavovi, ovnovi… ipak se najbolje slažu sa istim osobama. Strelac i strelac je ne prevaziđena kombinacija. Kada se takve dve osobe spoje, sigirno je da im drugi mogu samo pozavideti.

 

Стране: 1 2