LJUBAVNI HOROSKOP za 25. JUN 2020.godine

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. JUN 2020.godine

24 јуна, 2020 Off By ludarito

Ovan

Nemojte govoriti ljudima iza leđa. Nemojte govoriti ništa što ne biste rekli da ta osoba stoji pred vama. Danas se osećanja mogu lako poremetiti i neko bi mogao biti povređen (možda čak i vi). Ljudi instinktivno znaju kada ne govorite lepo o njima.

 

Šta god radili danas, nemojte da padnete u iskušenje i navedete jednu osobu da poveruje da ste nešto što niste. Trenutna astralna energija mogla bi da vam da vetar u leđa i da krenete sa pričom, koja baš i nema neke veze sa istinom. Ukoliko želite da impresionirate tu osobu, samo budite ono što jeste.

 

Bik

Kada su u pitanju odluke danas, uradite ono što je najbolje za vas. Nemojte imati osećaj griže savesti ako morate da završite neki zadatak danas. Uradite to zato što želite da uradite a ne zato što se osećate obaveznim prema nekom drugom. Jedina obaveza ste sami sebi!

 

Danas biste mogli pronaći dodatan izvor za svoju hrabrost. Jedini problem je što možete preterati. Ukoliko pišete nekom koga još uvek niste imali priliku da sretnete lično, ali biste veoma voleli, onda morate pažljivo birati reči kojima ćete opisati kako se osećate. Budite hrabri, ali ne ludo odvažni!..

 

Blizanci

Danas je dan kada treba da se malo primirite i odmorite duh i telo od nedavnih aktivnosti. Obratite pažnju na detalje koji su vam promakli dok ste se zabavljali. Imajte poverenja i slušajte svoju intuiciju iako je suprotna od onog što je pred vama.

 

Sa današnjom astralnom energijom moglo bi doći do nekih malih zastoja. Ukoliko ste misili da danas preuzmete prednost u jednoj situaciji prema osobi koja vam se sviđa, onda to nije današnji dan. Ali to ne znači da se ništa neće desiti. Naprotiv, ovo može biti jedan veoma miran dan, kroz koji možete lagano proći i sačekati sutrašnji za akciju.

 

Rak

Ovo je idealan dan za vas, jer vam je um bistar a emocije stabilne. Iskoristite ovu moćnu kombinaciju da uobličite svoje želje i mogućnosti i pokažite svoju emotivnu stranu drugima. Velika je energija na vašoj strani koja vam pomaže da dostignete željeni cilj.

 

Današnji planetarni uticaj mogao bi da izazove tenziju između vas i partnera. Vrlo je moguće da shvatite kako se ne slažete oko toga u kom pravcu treba da ide vaša veza u budućnosti. Sa takvim različitim mišljenjem nećete uspeti da dostignete željeni cilj. Možda bi rešenje bilo da predefinišete cilj!

 

Lav

Iskoristite svoju unutrašnju energiju. Napravite listu prioriteta danas. Vreme je da se bolje organizujete. Posebno obratite pažnju na detalje vezane za neki projekat na kome radite, i imajte strpljenja. Fokusirajte se. Usporite i pronađite vremena da uživate u lepim stvarima.

 

Ne brinite zbog malih stvari u vašoj vezi danas, jer će vaša pažnja biti usmerena na daleko veće, uzbudljivije i definitivno važnije stvari. Trenutni planetarni uticaj može izazvati zastoj u željama vas i pertnera, ali nemojte dozvolite da vas to udalji, ili da pomislite kako se to neće desiti. Potrebno je da imate strpljenja.

 

Devica

Danas ćete uspeti da uskladite razum i srce. Sve će se odvijati baš onim redom kako i očekujete. Imajte samopouzdanja. Više nego ikad, imaćete savršen osećaj i rešenje za svaku situaciju. Vaša neverovatna moć percepcije izazvaće nečiji gard. Pripremite se na iznenađujuće reakcije.

 

Trenutni astralni uticaj mogao bi da vam pomogne da shvatite kako osoba za koju ste mislili da je upravo taj koga čekate ili da ga razumete, je nešto sasvim suprotno. Ukoliko imate bilo kakvih ljubavnih namera prema njemu onda je ovo pravi blagoslov, jer ćete moći uvideti i njegovu drugu stranu. Dobro razmislite da li želite da se uspuštate u nešto dublje.

.…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2