LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. JUN 2020.

15 јуна, 2020 Off By ludarito

OVAN

Po glavi vam se stalno mota isto misao. Svaki dan pokušavate da smislite novi scenario kako bi to sve rešili na kraju. Znate da ćete se jednom naći u toj situaciji, pa zašto ne bi eksperimentisali sa mogućim rešenjima sada? Ostanite smireni i okrenite se drugima za pomoć ako naiđete na neku prepreku usput.

 

Danas biste mogli biti malo konfuzni ako neko blizak pokuša da vas ubedi u nešto. Ukoliko idete na zabavu ili neki drugi društveni događaj, budite oprezni i nemojte odmah pretpostaviti da neka osoba želi sa vama da izađe, samo zato što vam se nasmejala. Prvo dobro razmislite pre nego što donesete zaključak.

BIK

Imate osećaj kao da stalno bežite od nečega danas. Čini vam se kao da vas neko stalno juri. Stalno su vam za petama i vi činite sve što možete da budete jedan korak ispred. Verujte u sebe. Završićete sve što ste naumili i još uvek ćete biti dalek ispred svih. Puni ste energija koja vam omogućava da postignete te neverovatne podvige.

 

Danas biste pod uticajem astralne energije mogli uvideti da osoba koja vam se sviđa ima sasvim drugačije vrednosti od vas i to bi moglo dovesti do sukoba. Naravno, do toga ne mora da dođe ako oboje prihvatite vrednosti onog drugog, jer iz tog iskustva možete nešto i naučiti. Ali nemojte očekivati da delite iste ideje i ideale. Ipak, možete se jako lepo provesti večeras..

 

BLIZANCI

Svaki dan je šansa za novi početak. Nemojte se uzrujavati i biti ljuti zbog prethodnih događaja. Ne zadržavajte se na stvarima koje ne možete da promenite. Vaš ceo život može dase promeni u sekundi, zato se svako jutro probudite puni pozitivne nergije. Dok se umivate ujutru zamislite da na taj način spirate sve jučerašnje brige i krećete sa novim danom sveži i spremni.

 

Danas bi mogla da vas obuzme prava toplina i nežnost i da je osetite svuda oko sebe. Imaćete priliku da podelite osećanja sa nekim kome se iskreno divite već duže vreme. Možda biste mogli svoju poruku preneti uz neki poklon i time biti još jasniji. Uživajte u onome što će uslediti.

 

RAK

Danas imate osećaj kao da stalno ispadate i upadate u sklad sa ljudima iz vašeg okruženja. U jednom trenutku će vam se činiti da je sve normalno i da se odlično slažete, a već u drugom da ste potpuno sami i u neprijatnoj situaciji. Razumljivo je da postoje dve sukobljene strane u isto vreme. Nučite da prihvatite te dve osobine kao deo vaše ličnosti.

 

Danas bi jedna osoba mogla da odluči da preduzme prvi korak kako bi vas bolje upoznala. Moguće je da će vas pozvati na večeru ili u bioskop, i možda sve to nije super romantično, ali imajte na umu da ćete sami stvoriti tu magiju. Oboje ćete biti toliko uzbuđeni što ste zajedno da vam neće biti bitno gde se nalazite.

 

LAV

Imate osećaj kao da ste jedini koji čuje i vidi šta se dešava u vašoj okolini. Vaša reakcija na ta dešavanja će imati mnogo veći uticaj na vas. Iskoristite ovaj dan i uradite stvari na vaš način. Vreme je da konačno malo pokrenete stvari sa mrtve tačke. Budite dinamični i usmereni kako bi olobodili svu tu nagomilanu energiju koju osećate.

 

Nemojte brinuti ako ste sentimentalniji nego inače, to je verovatno zbog trenutne planetarne energije. Ukoliko ste u stalnoj vezi, onda iskoristite ovu divnu priliku da zajedno proslavite vašu vezu i možda je podignete na viši nivo. Ukoliko tražite ljubav, onda se potrudite da posetite neki događaj koji je povezan sa umetnošću.

 

DEVICA

Veoma ste osećajni danas. Razgovor sa nekom osobom može dovesti do konverzacije koja će se pokazati izuzetno korisnom za vas na duže staze. Proširite svoje horizonte. Možete naučiti dosta toga, potrebno je samo da ste otvoreni. Uspostavljanje veza sa ljudima iz vaše okoline će vam pomoći na vašem putu ka uspehu.

 

Ukoliko večeras imate sastanak obucite se tako da impresionirate, jer vas zvezde podržavaju u tome. Postoji velika verovatnoća da ćete imati sjajan sastanak i da ćete blistati. Ne samo da ćete vi biti svesni da delite iste misli i osećanja, nego ćete uvideti i kako je druga strana isto svesna toga. Odvojite vreme večeras da prošetate po mesečini ili pored reke (jezera, mora).

.NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2