HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Lavovi planiraju susret sa nekim koga su nedavno upoznali

HOROSKOP ZA ČETVRTAK – Lavovi planiraju susret sa nekim koga su nedavno upoznali

29 априла, 2020 Off By ludarito

VAGA

Neko od nadređenih će danas razgovarati sa vama o projektu koji ste pokrenuli u prethodnom periodu. Nema potrebe da zazirete, imate više nego dovoljno argumenata i ubedljivosti, da biste dobili podršku koja vam je potrebna. Danas budite tolerantniji prema partneru, nervozan je.

 

ŠKORPIJA

Dogovarate razgovore i susrete i ceo dan ćete provesti u pokretu, ako ne fizičkom, a ono mentalnom. Ovo je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja vas muče. Budite spremni da otvorenije pokažete naklonost prema nekom ko vam je simpatičan. On to očekuje.

 

STRELAC

Računajte na mnogo obaveza tokom današnjeg dana, ali se potrudite da ih završite što pre i ne ostavljajte ništa za sutra. Pored ovoga, neophodno je da pokrenete priču sa saradnikom koji vam je bitan ili da makar zakažete susret za neki od narednih dana. Dobra komunikacija sa partnerom.

 

JARAC

Čini vam se da su se sve obaveze natovarile na vas. Ne znate na koju ćete pre stranu, ali pokušavate da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Nemojte se obazirati na povremene distrakcije od strane kolega i saradnika. Umor preovladava u drugom delu dana. Malo vremena za partnera.

 

VODOLIJA

Danas ne brzajte ni u kakvim odlukama. To se može pokazati kao loš potez. Takođe, ne dozvolite da vas drugi izbacuju iz takta, izbrojte do deset i smirite se. U emotivnim relacijama ne nastupajte nervozno, bolje je da se ne vidite sa partnerom, nego da isprovocirate svađu.

 

RIBE

Mislićete da možete da se oslonite na nekog, ali ispašće da ste se radovali bez razloga. Obećani posao ili dogovor lako se može izjaloviti. Vi ste u mutnom raspoloženju pa nećete biti najbolje volje pri susretu sa voljenom osobom. Ipak, vreme provedeno sa njom, popraviće vam raspoloženje.

Стране: 1 2