LJUBAVNI  HOROSKOP ZA 30. APRIL 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 30. APRIL 2020.

29 априла, 2020 Off By botanika

OVAN

Mogli biste pokazati priličnu dozu nepoverenja ili ljubomore prema nekom Strelcu, Raku ili Škorpiji. Imate potrebu da kontrolišete partnera a on vam to ne dozvoljava. Verujete da ste na pravom putu da sredite svoje odnose sa jednim Jarcem ili Strelcem.

 

BIK

Želite da date na znanje nekom ko vam je veoma drag da može da na vas računa i vi ste u stanju da se postavite kako treba, veoma ste fer i moguće da ste spremni i da preuzmete neke finansijske obaveze vašeg partnera ili neke njegove obaveze.

 

BLIZANCI

Ne odgovara vam ovaj dan i tako da bi trebalo da se ne nervirate nepotrebno zbog svega što ima veze sa vašim ljubavnim životom, utoliko pre ako ste u vezi sa Strelcem, Devicom ili drugim Blizancem. Jarac od vas očekuje mnogo toga što niste bili spremni da učinite.

 

RAK

Pokušavate da dovedet svoj život u red i neće vam biti potrebna podrška nikoga kada su vaši poslovni planovi u pitanju, isključivo vas interesuje duhovni sklad i erotska privlačnost.

 

LAV

Današnji dan povoljno deluje na vas i čini vas izuzetno spremnima da se upustite u avanturu sa nekim ko možda i nije najidealniji partner za vas ali vi ćete verovatno rizikovati i upustiti se u flert sa osobom o kojoj ne znate mnogo.

 

DEVICA

Situacija u porodici vas u priličnoj meri onemogućava da se opustite ili da se prepustite razmišljanjima o onome što bi se moglo dogoditi ako je vi ne biste u potpunosti konstrolisali. Moguće da na taj način u stvari podrivate partnerovu sigurnost u sebe.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2