LJUBAVNI HOROSKOP ZA SREDU 29. APRIL 2020. GODINE

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SREDU 29. APRIL 2020. GODINE

28 априла, 2020 Off By botanika

VAGA

Ne uspevate da pridobijete naklonost jednog Strelca sa kojim biste mogli naći zajednički jezik i po pitanju posla. Ako često mislite na osobu sa kojom ste nekada radili zajedno, bilo bi dobro da joj to date na znanje.

 

ŠKORPIJA

Ako budete u situaciji da morate nekome da se pravdate, nemojte to činiti jer ćete se posle toga loše osećati. Moguće da će vas neki Rak ili Bik naterati da razmislite o svojim postupcima ali vam to neće odgovarati jer niste skloni samoispitivanju.

 

STRELAC

Verujete da će vam se javiti osoba na koju intenzivno mislite poslednjih dana. Ako imate ikakvo osećanje griže savesti, bilo bi najbolje da ga se rešite razgovorom sa osobom zbog koje se tako osećate čak iako prema njoj nemate nikakvih više emocija.

 

JARAC

Spremni ste da se prilagodite nekim novim okolnostima u vezi koje nisu tako loše ali vi niste spremni da popustite pred zahtevima vaše partnerke koja je veoma posesivna. Nemojte pokazivati otvoreno ljubomoru. Dobijate poziv od Bika.

 

VODOLIJA

Ako ste slobodni, imate potrebu za stabilnom vezom sa nekim ko će vam u svakom pogledu mnogo značiti. Međutim, mogli biste upoznati baš nekog potpuno drugačijeg ko će vam ipak po mnogo čemu odgovara. Moguć je susret na putu sa osobom koja je veoma dinamična.

 

RIBE

Imate potrebu za promenom ali ako vam se dopadaju Bik ili Škorpija, verovatno nećete odoleti njihovom šarmu. Moguć je susret negde na putu ili na poslovnom sastanku sa jednom izrazito atraktivnom osobom.

Стране: 1 2