LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 27 APRILA  – 03. MAJA 2020.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 27 APRILA – 03. MAJA 2020.godine

26 априла, 2020 Off By ludarito

Ovan

Slobodni Ovnovi uživaju u pokretu, druženjima, izlascima. Prija vam da ste okruženi ljudima, da vodite glavnu reč i jasno vam je da privlačite zainteresovane poglede. Oko vas su prijatelji i oni koji bi želeli da vam budu više od prijatelja, oko vas su neka nova lica, ali tu su i bivši udvarači i partneri koji će biti posebno aktivni ove nedelje. Vama na volju ostavljam izbor na koju ćete stranu….Oni koji su u vezama i brakovima u ovoj sedmici imaju red strasti, red ljubomore, red zahlađenja odnosa. U nekim situacijama možete preterati, što će izazvati partnerovu sumnju i povlačenje. Tu je naravno strast, ona vas može iščupati iz ovog problema i vratiti vas jedno drugom….

Bik

Nešto što prećutkujete, što vas muči i opterećuje iznutra – moraćete da pustite iz sebe i progovorite. Samo u prvom trenutku može izgledati kao da ste napravili grešku i samo dodatno uzburkali situaciju sa voljenom osobom, ali brzo ćete shvatiti da je to u suštini bio pravi potez. Očigledno je da je vama i partneru sada potreban razgovor, potrebna je otvorenost po mnogim pitanjima, pa čak i onima koja su vam bolna. Oni koji su slobodni – velike su šanse da neko iz vaše prošlosti natrči na vas baš u ovoj nedelji. Strasti se mogu lako obnoviti i dešavanja vas povući, ali od mnogo toga zavisi da li će ovaj obnovljeni odnos uspeti da se održi. No, pokušajte – svakako vredi probati.

 

Blizanci

Ne žurite sa odlukama kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju, bilo da su one pozitivne ili negativne. Nije vreme da trčite pred rudu ili da požurujete neka dešavanja. One veze koje su nestabilne u ovom periodu su posebno na udaru. Ukoliko partner insistira da razgovarate o nekim situacijama ili problemima – pre nego što se pobunite ili krenete da se raspravljate – razmislite da li je možda u pravu. Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj se nedelji sve dešava na brzinu – nova poznanstva, dopadanja, pokretanja strasnih ljubavnih priča. No, znate i sami da sve ono što je brzo može biti i kuso….pa nemojte da se iznenadite ako neke od ovih brzinskih priča isto tako brzinski i prestanu da postoje…

 

Rak

Svidelo vam se to ili ne, u ovoj nedelji je prošlost vezana za sva emotivna pitanja. Za one u vezama i brakovima – na dnevni red ponovo mogu doći stari strahovi, stara preispitivanja, pitanja koja su u nekom prošlom vremenu gurnuta pod tepih. Mogu se probuditi i stare sumnje i nesigurnosti. Ne dozvolite da vas ovo uvuče i poklopi – ono što je realno i opipljivo, rešavajte. Ono što nije – objasnite sami sebi. Oni koji su slobodni – pojaviće se bivši poznanici, partneri, ljubavnici. Želeće vas ponovo za sebe. Dobro razmislite i odmerite – setite se onoga što je bilo i zapitajte se da li to želite i hoćete ponovo. Od odgovora koje sami sebi date, zavisiće i kako ćete postupiti.

 

Lav

Postoji osnova za mir u partnerskim odnosima ove sedmice, ali najpre mi izgleda da će biti mira samo iz razloga što ćete i vi i voljena osoba biti u potpunosti okupirani svojim problemima i obavezama. Prilikom zajednički provedenog vremena, gledaćete da izbegavate bilo šta što bi moglo uneti tenziju između vas. Doduše, čak ni ovo nije stopostotna garancija da sredinom sedmice neće doći do neke kratkotrajne rasprave, ali vi uradite ono što je u vašoj moći da se ovo ne dogodi. Slobodni Lavovi – kontakt sa bivšim partnerom neće vas baš posebno dotaći. Nešto će tu „faliti“….Generalno gledano – vi ste ipak sada za uživanje u provodu, zabavi, u flertovanjima i u strastima.

 

Devica

U suštini, najbolje biste prošli u ovoj sedmici ukoliko biste non stop bili u pokretu i uzbudljivim dešavanjima sa voljenom osobom. Ne smirujte se – otputujte negde, družite se što češće sa zajedničkim prijateljima, izlazie, prodrmajte ustaljenu svakodnevicu – ionako u njoj nemate šta da kažete jedno drugom ili se vrtite non stop u jednim te istim temama. Ne, ne bežite od problema ukoliko poslušate savet koji vam je dat – samo dajete priliku voljenoj osobi i sebi da se mentalno opustite i rasteretite. Usamljene Device bi trebale da se opuste i ne razmišljaju mnogo kada je ljubav u pitanju. Ukoliko vas vuče strast prema nekom – odazovite se, prepustite se i uživajte.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2