LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 27 APRILA  – 03. MAJA 2020.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP Od 27 APRILA – 03. MAJA 2020.godine

26 априла, 2020 Off By ludarito

Vaga

U ovoj sedmici može postojati neka vrsta pritiska na vas od strane partnera. To ne mora biti otvoren pritisak, već i neka očekivanja za koja vi niste sigurni da ih možete ispuniti, ili jednostavno nemate volje za to. S druge strane – iako od vas očekuje potpunu posvećenost, voljena osoba se sama ne ponaša tako i rasipa svoju pažnju na sto strana. Ni malo vam se neće dopasti ovakvo ponašanje, ali ćete zarad mira u vezi gledati da ne dižete baš veliku buru oko svega. Usamljene Vage sada funkcionišu dvojako. Ili ste se u potpunosti distancirali od svih….ili paralelno održavate komunikaciju i flertujete sa više osoba. Šta god da je od ova dva – to vam trenutno prija i ponašate se u skladu sa svojim željama.

 

Škorpija

Strast sa partnerom funkcioniše bez problema u ovoj sedmici, ali svim ostalim ni malo ne možete da se pohvalite. Komunikacija je sada posebno slaba strana vašeg odnosa. Nije problem u nekim površnim pričama i pričicama, problem je u tome što ne delite međusobno ono što je zaista bitno – ne pričate o tome šta vas oboje muči, kao ni o pitanjima koja su važna za vaš odnos. Dugotrajno ćutanje može dovesti do nakupljanja tenzije i burne rasprave, posle koje biste se oboje povukli. Slobodni pripadnici ovog znaka – trenutno vas niko ne stimuliše intelektualno, svi su vam dosadni i neinspirativni. Ukoliko želite površne odnose ili avanture – to vam je otvoreno. Nešto ozbiljnije i trajnije – ne.

 

Strelac

Ovo nije jednostavan period za vaše emotivne veze i brakove. Možda i nema prave krivice ni kod vas ni kod voljene osobe, ali okolnosti i okolina su takvi da vam ne dozvoljavaju da se sporazumete na pravi način. Moguće je da ste vi po mnogim pitanjima u pravu, ali ako se budete baš čvrsto držali svog stava i ne pokažete ni malo volje za kompromisom – sredinom sedmice vam slede burni momenti sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka – u vašoj blizini postoji neko sa kim imate dobru energiju, ko vas jako privlači i postoji želja da se ostvari nešto više. No, i pored obostrane zainteresovanosti, kao da ne uspevate da pronađete pravi momenat da nešto kokretno i pokrenete.

Jarac

Posvetite više vremena komunikaciji i traženju zajedničkih interesa i aktivnosti sa voljenom osobom. Odvojite dovoljno vremena za drugu stranu i ne tražite izlaz iz te neke statične i nezadovoljavajuće faze u koju ste trenutno zapali u kontaktima sa drugim osobama, koliko god vam oni bili zanimljivi u prvom momentu. Bilo kakva vrsta „izleta“, pa čak i samo kroz komunikaciju ili neko lako flertovanje, može se ubrzo pokazati kao vrlo pogrešan potez. Čuvajte i gradite ono što imate. Slobodni pripadnici ovog znaka – neka prošlost vas dosta opterećuje i muči. Ne gledajte unazad, jer možete propustiti ono što vam je pred očima – mlađa osoba iz vaše blizine žarko želi da vam se približi.

Vodolija

Odnos sa voljenom osobom je u nekoj fazi koja je vrlo čudna. Izgleda kao da je sve u redu, ali kod vas postoji nezadovoljstvo i osećaj da se ništa ne dešava da vas pokrene i vrati vam onaj osećaj radosti, ispunjenosti i dobre energije kada ste zajedno. Potražite izlaz u promenama – ali onim promenama koje ćete zajedno sprovoditi, ne u promenama koje će se zasnivati na komunikaciji sa drugim osobama sa strane. Slobodni pripadnici ovog znaka – neko se pojavio ko vas je „pomerio“ i ko je učinio da se strasti probude u vama. iako vam kontakt sa ovom osobom prija, negde ste svesni da je ovo ipak vrlo površna priča i da su male šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije. Odluka je na vama….

Ribe

Kratkotrajni miran i bez briga predah koji je trajao par dana sa voljenom osobom može se već u ovoj sedmici prekinuti. Jasno mi je da ste trenutno u fazi kada je nezadovoljstvo prisutno velikim delom i u zahtevnom periodu koji već predugo traje – ali dajte još malo snage, još malo napora da sve funkcioniše kako treba. Partner vas može iznenaditi nekim rečima i postupcima što opet može dovesti do tenzije između vas. Budite spori na reakcijama a brzi u iskazivanju privrženosti i nežnosti…Slobodni pripadnici ovog znaka – stoji vam poznanstvo ili jači kontakt sa jednom mlađom osobom koja vam nudi prijateljstvo, ali ste vi svesni da je itekako zainteresovana za vas.

Стране: 1 2