LJUBAVNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020.godine

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020.godine

25 марта, 2020 Off By botanika

VAGA

Odjednom ćete danas osetiti nalet emocija. Primetićete da su ljudi na ivici i da vrlo lako zapadaju u ekstremne situacije. Ovo je dan kada treba da unesete strast u sve što radite ili govorite. Ukoliko postoji bilo kakav istraživačko-detektivski posao koji treba da obavite, onda je ovo dan kada to treba da uradite. Pokušajte da izbegnete bilo kakve rasprave. Verovatno da će drugi biti uporni u pokušajima, ali dajte sve od sebe da to odložite za sutradan.

 

Umesto da rasipate energiju na bespotrebne rasprave za koje ste raspoloženi već neko vreme, organizujte odlazak u šetnju ili piknik u prirodi. Negativna energija se, u vašem slučaju, najbolje otklanja boravkom na svežem vazduhu. Uživajte u ovom danu i zaboravite, bar na trenutak, na vašu potrebu da vodite glavnu reč.

 

ŠKORPIJA

Ovaj dan je pogodan za rešavanje nekih ljubavnih problema. Ako ste se zahvaljujući sopstvenoj nepromišljenosti našli u nekoj neprijatnoj situaciji, ne bi bilo poželjno da zbog toga krivite partnera. Pripadnici ovog znaka koji su u tajnoj vezi ne treba da i dalje u njoj ostaju. I sami ste svesni da za vas u toj priči nema perspektive.

 

Danas će vam se suprotstaviti snažne planetarne sile. Nečija nepopustljivost biće vam prepreka da učinite nešto što želite. Odvojite vreme da vidite drugu stranu situacije. Mogli biste tako doći do sasvim novog i drugačijeg zaključka. Zahvaljujući današnjim događajima mogli biste uspostaviti neophodan balans, takođe. Ne odustajte od svog viđenja samo zato što se niko ne slaže sa vama.

 

STRELAC

Intenzitet današnjeg dana mogao bi da vas navede da odustanete od nekih događaja ili razgovora. Neće vam se svideti tema i pretpostavićete da bi moglo biti neprijatno. Ukoliko imate takav osećaj, svakako treba da ostanete kod kuće. Nemojte da vas frustrira nečija želja (partnera, člana porodice ili prijatelja) da odete na neko mesto gde se vama ne ide. Pronađite način da iskombinujete želje danas, kako bsite oboje bili zadovoljni.

 

Mnogo ćete učiniti za vašu ljubav ako neko vreme provedete u razgovoru sa voljenom osobom. Ne ustručavajte se da podelite vaše najskrivenije želje i tajne. Naravno, učinite to samo ako ste sigurni da nećete povrediti osećanja onog drugog. Mogli biste dobro da se zabavite i na ovaj način još više zbližite.

 

JARAC

Planetarni aspekti favorizuju razgovor na temu zajedničke budućnosti. Ukoliko pored sebe imate patrtnera koji vam u potpunosti odgovara, koji je spreman na kompromise i kojim se ponosite, nema razloga da se ne odlučite na ovaj korak. Popričajte o ovome i saslušajte partnera šta ima da vam kaže.

 

Ovo bi mogao biti jedan od vaših dana. Bićete u stanju da rešite bilo kakvu zagonetku i pronađete sve što se krije ispod površine nečega što vas interesuje. Imaćete dosta uspeha ukoliko se budete danas bavili nekim važnim projektom. Radite u skladu sa svojim idejama. Ne odustajte. Senzibilnost je vaša prednost. Slobodno pokažite emocije.

 

VODOLIJA

Danas biste mogli da se osećate dosta ratoborno na kraju dana. Ali, da krenemo od jutra. Moguće je da će u vašoj blizini biti oni koji vam kontriraju u svemu. To bi moglo da vas omete od svakodnevne rutine. Njihova tvrdoglavost i vaša pogodnost da zapadnete u situaciju koju nikako ne želite mogla bi da obeleži današnji dan. Šta god da se dogodi, reagujte, borite se sa svoja ubeđenja. Ovo će svakako biti dan pun događaja.

 

Previše ste posvećeni vašoj karijeri i zbog toga vam privatni život mnogo trpi. Partner ne može nikako da dopre do vas. Sada više niste u ni malo prijatnoj situaciji, jer mu je strpljenje pri kraju. Da vas ovo ne bi skupo koštalo, koliko još večeras mu priredite romantičnu večeru u vašem domu.

 

RIBE

Planetarni aspekti donose novu ljubav u vaš život. Iako možda mislite da još uvek niste spremni za to ili da još uvek imate osećanja prema bivšem partneru, i sami ćete se iznenaditi kada shvatite da se situacija promenila preko noći. Od danas, niste više ista osoba. Uživajte u ovom danu i radostima života!

 

Danas će na testu biti vaša fleksibilnost. Moguće je da ćete shvatiti koliko vam je potrebno fizičke snage da se izborite sa svakodnevicom. U pravu ste. Krenite ponovo na fitnes ili na trčanje, ukoliko ste to zapostavili. Bićete uspešniji zdraviji. Nemojte se igrati sa tuđim emocijama. Snagu ćete pronaći u sebi, svojoj mirnoći i prizemljenosti.

Стране: 1 2