LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020.

22 марта, 2020 Off By botanika

VAGA

Današnji dan može da vam donese poznanstva koja bi mogla biti veoma značajna za vas u svakom pogledu. Neko će vam se udvarati na poslu i vi nećete obraćati mnogo pažnje na to šta ko priča, naročito ako vam se dopadaju Ovan ili Škorpija.

Trudite se sa budete fer prema svima ali da i vi zaradite i da svima bude dobro. Ne možete se dogovoriti sa Jarcem ako ne budete fer i iskreni. Rođeni u poslednjoj dekadi znaka nemaju osećaj sigurnosti kada su u pitanju finansije. Dobro se slažete sa Vagom sa kojom ćete moći tokom prepodneva da uspostavite dobru komunikaciju i da se lako dogovorite oko bitnih pitanja.

 

ŠKORPIJA

Danas ste preterano skloni da se zanosite nerealnim željama kada je u pitanju vaša veza. Ne odstupate od nečega što ste sebi zacrtali kao cilj a radi se nekom Raku, Blizancimia ili Ovnu. Slobodne Škorpije očekuje poziv za izlazak od Lava.

Spremni ste da dogovorite oko novog posla ali u stvari pravite taktiku kako da sami dođete do cilja i kako da što pre vidite rezultat napora koji ulažete u svakodnevni posao. Veliki oslonac nalazite u ljubavnom partneru i ako se radi o Blizancima ili Raku, poslušajte njegove savete.

 

STRELAC

Danas su vam jake emocije. Većina vas je posebno sentimentalna prema nekom koga su nedavno upoznali. Ako ste rođeni početkom znaka verovatno se osećate nedovoljno shvaćenim od strane osobe koja vam je draga i u koju imate veliko poverenja.

Dobro bi vam došla saradnja sa jednim Ovnom ili Vodolijom ali vi niste spremni da ni u čemu popustite ili se previše ležerno odnosite prema nekim poslovnim ponudama koje vam mogu doneti mnogo toga što ni ne slutite. Moguća je obnova saradnje sa nekim ko živi u inostranstvu.

 

JARAC

Danas ste posebno skloni zaljubljivanju. Jedan Rak ili Ovan koji su vam se dopali nedavno, sada vas mogu pozvati i neizbežan je susret. Dobićete poziv da se sretnete na nekom javnom mestu sa osobom koja često putuje.

Ovo bi mogao biti povoljan dan za one koji su spremni da sarađuju i po pitanjima koja nisu baš prijatna ili da vode razgovore o nečemu što im ne odgovara. Imate podršku osobe koja ima iskustvo u poslu kojim se bavite. Dobijate poziv od jednog Ovna koji vam nije naročito simpatičan.

 

VODOLIJA

Današnji dan odgovara društvenim tipovima ovog znaka koj žele da imaju površnu vezu ili koji žele da se sretnu sa nekim vatrenim znakom. Ako vam je cilj da sačuvate privatnost, pokušajte da nađete neko kompromisno rešenje ne sa partnerom već sa svojom savešću ako je to ikako moguće.

Spremni ste da izlažete svoje stavove i svoja osećanja što kod sagovornika može stvoriti osećanje griže savesti. Pokušavate da nekog ubedite da treba da prihvati vašu sugestiju u vezi sa zajedničkim poslom. Jedna Devica će pokušati da vas ubedi u ono što želi.

 

RIBE

Budite spontani, jer vam nikakva taktika neće pomoći. Ako imate stalnog partnera on vas na neki način provocira, da bi vam dao na znanje da ne možete da se ponašate tako kao vi želite i da morate da pristanete na njegove uslove. Možda nije loše da oboje budete popustljiviji. Recite mu šta vam smeta kod njega ali se nemojte raspravljati.

Trudite se da nađete kompromisno rešenje kada je u pitanju saradnja sa Bikom ili nekom Vagom. Ne bi trebalo da vam niko sugerira šta da radite, morate sami doneti odluku a ukoliko ste nesigurni, pitajte za savet koleginicu koja je starija od vas. Moguća vest o novom poslu.

Стране: 1 2