LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. MART 2020.

22 марта, 2020 Off By botanika

OVAN

Osećate se kao da ste nečije rame za plakanje ili ste nekom velika uteha i oslonac. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi koja vam je draga i nećete odustati od svoje želje da uverite voju simpatiju koliko ste mu naklonjeni. Moguća romansa sa Rakom. Dopadate se jednom Jarcu.

Današnji dan vam može doneti potrebu da kontrolišete druge, posebno ako radite u privatnoj firmi, ako imate svoj biznis ili ako se bavite poslom koji podrazumeva kontakt sa mnogo ljudi. Mogućnost susreta sa novim saradnicima, kao i poseta prijatelja.

 

BIK

Romantičan dan, posebno veče za one koji očekuju da se sretnu sa nekim ko dolazi iz inostranstva ili i sami negde putuju, moguće sa osobom koja im je draga. Veče bi moglo doneti mnogobrojna uzbuđenja. Moguć je sastanak sa nekim kome nikada niste do kraja otkrili svoje emocije.

Veoma ste ambiciozni i mnogi podržavaju vašu karijeru i vaše planove. Ako budete u prilici da se sretnete sa nekom Devicom ili Strelcem imajte strpljenja za njih jer možete čuti dobre savete. Sa Vagom ne možete lako da nađete zajednički jezik baš kao ni sa nekim Strelcem.

 

BLIZANCI

Očekujete poziv od osobe koga poznajete preko posla ili koga ste upoznali negde u okviru poslovnih kontakata. Ne bi trebalo da se previše opterećujete pričama koje o vama širi neko ko vas ne voli ili kome ste se na neki način zamerili. Imajte poverenja u sebe i svoju intuiciju kada je u pitanju neko ko vam je veoma drag.

Budite oprezni ako treba da razgovarate o novom projektu sa nekim Rakom ili Škorpijom. Trebalo bi da pokušate da započnete nov projekat uz pomoć dobrog poslovnog partnera u koga imate poverenje. Verovatno se radi o nekom Lavu ili Vagi. Neki Bik ili Ribe mogu vam pomoći da povratite nekadašnje pozicije na poslu.

 

RAK

Ne bi trebalo da se previše nadate, posebno ako vam se udvara neko ko je poznat po svojoj komunikativnosti ili po sklonosti flertu. U nekom većem društvu može vam se dopasti osoba sa kojom možete poželeti da imate nešto više od površnog udvaranja i flerta. Osećate se dobro u društvu Jarca ili Škorpije.

Imate mogućnost nalaženja rešenja za problem koji nije toliko važan ili koji bi mogao da vam omogući da dođete do nekog većeg novca ili do bolje plaćenog posla. Ako vam se bude javio jedan Lav, nemojte ga odbiti, naročito ako se radi o osobi koja je više puta pokušavala da sa vama uspostavi dobru saradnju.

 

LAV

Danas biste mogli biti prilično nervozni, nestrpljivi i nespokojni. Pazite da ne povredite partnera. Neko vas može podsetiti na dane kada ste bili zajedno i kada niste imali današnje brige.

Trebalo bi da budete odgovorniji kada je u pitanju posao koji bi mogao da bude za vas početak lepe karijere. Mnogi od vas očekuju više inicijative a vi niste u stanju da se organizujete kako treba i ne želite da se angažjete na novom poslu ako nemate garancije da ćete biti uspešni.

 

DEVICA

Ne sumnjate u iskrenost jednog Raka, Lava ili nekog koga ste upoznali možda pre nekoliko meseci i povremeno vam se javlja. Dobićete priliku da se sretnete sa osobom na položaju koja će vam se otvoreno diviti i to će vam prijati. Ovo je jedan romantičan dan ako budete imali dovoljno mašte da svoje snove sprovedete u delo.

Danas ćete imati potrebu da se raspravljate sa kolegama. Imaćete napete odnose sa Ribama, Strelcem ili Blizancima, oko nečega što je za vas neprijatna tema. Bilo bi dobro da ste na odmoru i da nađete pravi način kako da se rasteretite nekih obaveza koje su za vas u poslednje vreme postale nepotrebne.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2