NEDELJNI HOROSKOP od 06 – 12. JANUARA 2020.god: U ovoj vas NEDELJI mogu POTREFITI neke VEĆE PARICE. Ali isto tako možete IZBITI sebi PARE iz DŽEPA. Zato – PAMET u GLAVU, budite MUDRI!

NEDELJNI HOROSKOP od 06 – 12. JANUARA 2020.god: U ovoj vas NEDELJI mogu POTREFITI neke VEĆE PARICE. Ali isto tako možete IZBITI sebi PARE iz DŽEPA. Zato – PAMET u GLAVU, budite MUDRI!

5 јануара, 2020 Off By botanika

LAV

Posao

Nije loš period da se naprave neke fine promene u poslovnom segmentu. Samo polako i bez prevelikih očekivanja, da se ne biste razočarali. Trudite se da budete realni po svim pitanjima. Budite naročito oprezni kada dogovarate bilo šta vezano za finansijski deo. U prevodu – nemojte da zacepite previše pa da ostanete bez dogovora o poslu, ili – nemojte da tražite premalo, pa da ispadne da vam je to neisplativo. Dobar kontakt sa ljudima na položaju i autoritetima. Potražite pomoć ako vam je potrebna.

Novac

U ovoj vas nedelji mogu potrefiti neke veće parice. No, isto tako – svojim potezima možete izbiti sebi pare iz džepa. Zato – pamet u glavu, budite mudri.

Zdravlje

Vrlo solidna zdravstvena situacija u ovoj sedmici. Nervoza i pojačan stres su mogući, naročito u prvom delu nedelje.

 

DEVICA

Posao

I pored vaše mudrosti, racionalnosti i sposobnosti – pitanje je kako ćete u ovoj nedelji funkcionisati, a pogotovo – kako ćete se razumeti sa onima sa kojima ste u kontaktu. Ono što je bitno jeste da svoja očekivanja svedete na neku realnu meru i da ipak ne očekujete previše od nekih dogovora ili ljudi dok to sve ne bude „crno na belo“. A i kod potpisivanja ugovora – striktno vodite računa na svaki detalj, da se ne bi provuklo nešto što vam ne odgovara. Ako je potrebno, potražite savet drugih.

Novac

Korektna situacija po pitanju novca u ovoj nedelji. Neki od vas mogu i zaraditi, i to više nego što očekuju. Ipak, doza opreza mora postojati.

Zdravlje

Malo problema sa pritiskom starijim Devicama, i to uglavnom u prvom delu sedmice. Mlađi – kvalitetna ishrana neka bude vaš prioritet.

 

VAGA

Posao

Obim posla se konstantno povećava i vi na svaki način pokušavate da uhvatite konce dešavanja i kontrolišete situaciju. Sa svih strana ste bombardovani informacijama, zahtevima, molbama – i samo vam vaša racionalna priroda sada pomaže da se u svemu ne pogubite u potpunosti. Na druge se ne oslanjajte, jer nema ništa od tog posla. Obećaće i zaboraviće ili će ih nešto odvući na drugu stranu. Sami ste sa sobom. Vi i vaša ogromna snaga ruku pod ruku. Zato, napred u borbu – do pobede!

Novac

Uspevate vi da se nekako izborite sa svim situacijama u finansijskom segmentu, iako ćete verovatno u prvom delu nedelje biti jako nervozni zbog svega. Mogućnost nekih većih priliva vam stoji.

Zdravlje

Muka vam je od toga što ste vrlo statični, što iz nekog razloga niste u mogućnosti da budete više u pokretu. Jako vam je potrebna fizička aktivnost.

 

ŠKORPIJA

Posao

Dokle god se vodite svojim interesima, u prevodu – dokle god imate na pameti ono što želite da ostvarite i zaradite – uspevaćete da pronađete zajednički jezik i sa onima sa kojima se inače ne biste ni trudili da se razumete. U ovoj sedmici može biti vrlo zanimljivih dogovora, ali ako očekujete da odmah vidite korist od toga, verovatno je da su male šanse za tako nešto. Tek od marta meseca će neke stvari početi da se uobličavaju na pravi način i konkretizuju. Do tada – strpljenje i samo gurajte napred.

Novac

Pare vas hoće, pare vas neće. Doći će vam ono čemu se niste nadali, ali će vam otići više nego što ste planirali. Šta da se radi, takav je period…..

Zdravlje

Niste loši, ali niste ni bajno. Slaba tačka će vam biti grlance, zato ga čuvajte dobro – pijte čajeve i tople supice….

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3