LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. DECEMBAR 2019.GODINE

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. DECEMBAR 2019.GODINE

24 децембра, 2019 Off By botanika

STRELAC

Dobijate priliku da se sretnete sa jednim Bikom koji je prilično neodlučan po pitanju vaše zajedničke budućnosti. Nemojte insistirati na pomirenju ako niste sigurni da možete da ispunite sve ono što on od vas očekuje. Moguće da vam se paralelno udvara još neko, jedna Vaga ili neki Lav.

 

Imate sjajne ideje u vezi sa poslom sa nekretninama ili za započinjanje sopstvenog posla. Ima mnogo prepreka na vašem putu do uspeha koji mogu biti rešeni ako ste spremni da prihvatite savet od nekog Raka, Bika ili Vage. Mnogi bivši saradnici mogu biti spremni da rad sa vama.

 

JARAC

Spremni ste da sa na neki način žrtvujete za partnera i da mu date na znanje da očekujete da vas podrži u vašim planovima. Imate veoma ozbiljne planove u vezi sa budućnošću i moguće da ćete predložiti osobi koja vam je draga zajednički život ili zajednički odlazak na put.

 

Očekujete važne vesti i pitate se da li da imate poverenja u one koji vam se obraćaju po bilo kom pitanju. Svaka vrsta komunikacije je dovedena u pitanje. Bolje danas što manje pričajte o svojim planovima bilo kome. Mogući su problemi sa jednim Rakom ili Bikom u vezi sa novim poslom.

 

VODOLIJA

Trudite se da pridobijete pažnju jednog Ovna ili nekog Lava ali najverovatnije da ćete morati da se mnogo više angažujete oko njih ukoliko želite da vaša veza bude zaista onakva kakva bi vama odgoarala. Imate mnogo porodičnih obaveza, najverovatni je da su vaši roditelji prilično zahtevni a vi se trudite da im izađete u susret.

 

Prividno ste superiorni u stvari ste prilično nesigurni jer donosite odluke koje ne mogu da se pozitivno odraze na vas ni u kom pogledu, naročito ako to bude u afektu. Ne ulazite u rasprave sa kolegama, posebno ne sa ženama, Rakovima, Ribama ili Bikovima.

 

RIBE

Pokušavate da se dogovorite sa osobom koju viđate na poslu u vezi sa zajedničkim izlaskom ali ona vas verovatno odbija. Ne ulazite ni u kakve rasprave sa onima koje volite jer ste prilično iscrpljeni zbog posla kome poklanjate mnogo pažnje i vremena, pa malo i zapostavljate voljenu osobu.

 

Imate veću podršku nego što pretpostavljate. Osećate se sposobnim za mnogo toga ali vas nervira ponašanje jednog Lava ili Strelca koji vas opstruiraju ili vam prete na način koji vas nervira. Imate mnogo više onih koji vam nisu naklonjeni nego prijatelja, moguće iz zavisti.

Стране: 1 2 3