LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. DECEMBAR 2019.GODINE

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. DECEMBAR 2019.GODINE

24 децембра, 2019 Off By botanika

LAV

Odgovara vam ovaj dan jer vam donosi mogućnost nalaženja rešenja za zajednički problem, najverovatnije da se radi o nekom ko radi za strance i želi i vas da uključi u zajednički posao jer mu se dopadate. Ima mnogo onih koji bi rado bili sa vama u vezi ali vi ste prilično neodlučni.

 

Današnji dan vam može doneti stabilizaciju u vašem poslu ili neke nove šanse o kojima ste mogli samo da maštate. Potrebno je da znate koja vam je pozicija i da imate stalni priliv novca. Malo je njih koji vam mogu garantovati uspeh ali vi ćete naći način da napravite dogovor sa šefom u vezi sa važnim detaljima.

 

DEVICA

Spremni ste da se angažujete oko partnera ali ne i da mu udovoljavate hirove. Želite po svaku cenu da se izborite za svoj status u vezi koji je daleko od sjajnog ili onakvog kakav ste želeli. Imate način da rešite dilemu u vezi sa odlaskom na zajednički put.

 

Ako ste dama Devica vaš idealan posao bi mogao biti marketing ili odnosi sa javnošću i trebalo bi da budete spremni za neke prepreke zbog muške dominacije i odnosa prema ženama, čak iako je neki drugi posao u pitanju. Muškarci Device mogu, nasuprot tome imati dosta zabave na svom poslu danas.

 

VAGA

Moguć je susret koji će za vas biti veoma značajan jer bi trebalo da se sretnete sa osobom koja vam je najavila dolazak, najverovatnije iz inostranstva. Pokušavate da se angažujete oko nekog ko vam se dopada iako niste sigurni da li je ta osoba slobodna.

 

Trebalo bi da smatrate dobrom informaciju onu koju ćete dobiti od nekog Raka ili Bika. Nekome je potreba vaša zaštite i vi ćete biti spremni da je pružite, znajući da će biti uzvraćena. Niko vam ne može garantovati uspeh u poslu koji zahteva timski rad.

 

ŠKORPIJA

Napeti ste u iščekivanju šta će se dogoditi između vas i jednog Raka koji vam je mnogo toga obećao ali uglavnom nije mnogo ispunio ili ste vi previše ozbiljno shvatali sve što on pruča. Jedan Ovan ima velike planove sa vama ali vi na njega ne obraćate pažnju.

 

Pokušavate da nađete nov način da zaradite i da vodite svoj život na način na koji vama odgovara ali niste našli način kako da to i sprovedete u delo. Još uvek imate obaveze koje su veliko opterećenje i spremni ste da izdržite mnoge teškoće ako ste motivisani.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3