LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 17. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 17. SEPTEMBAR 2019.godine

16 септембра, 2019 Off By botanika

Vodolija

Duhovni rad bi vas mogao odvesti u pogrešnom smeru. Vi ste skloni da preterujete, pa bi se moglo dogoditi da se previše uključite u ulogu nečega što niste. Pazite koje knjige čitate. Neka to bude neka lagana i pozitivna literatura. Sve drugo bi vas moglo odvesti u krajnost. Ne komplikujte svoj život bez razloga.

 

Raspoloženi ste da ugađate partneru i to preko svake mere. Ponekad nije loše dozvoliti drugoj strani da preuzme inicijativu. Ne doživljavajte ovo kao izdaju i zaboravite na osećaj manje vrednosti. Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u braku, neka danas zaborave na ljubomoru.

Ribe

Danas nije vreme da ostajete zatvoreni u kući. Osećaćete bolobe u mišićima, a neće vam biti jasan razlog toga. To je posledica nedovoljne aktivnosti. Izađite u prirodu i budite aktivni. Ako nemate volje pozovite nekog prijatelja koji će vam rado praviti društvo i dobro se zabavite.

 

Ne dozvolite sebi da danas budete zahtevni prema partneru i da postavljate uslove koje on ne može da ispuni. Ako ste skloni da sanjarite o nekome ko nije slobodan, krajnje je vreme da se zapitate kako bi bilo da vaš partner to čini vama. Ako vaša potraga za ljubavlju još uvek nije završena, bilo bi dobro da se strpite još neko vreme.

Стране: 1 2 3 4 5 6