LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 17. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za UTORAK 17. SEPTEMBAR 2019.godine

16 септембра, 2019 Off By botanika

Blizanci

Vaša intuicija bi vas danas mogla odvesti u pogrešnom smeru. Da li razmišljate da postupite kako kaže razum ili da ipak poslušate srce? Danas uradite suprotno od onoga što vam nalaže osećaj. Ako ste i dalje neodlučni, sačekajte neki povoljniji dan. Danas se opustite i ne razmišljajte niočemu.

 

Neko u vašoj neposrednoj okolini, najverovatnije iz poslovnog okruženja, želi da po svaku cenu pridobije vašu naklonost. Ukoliko ste singl i pruža vam se mogućnost putovanja u inostranstvo, smeši vam se romansa koja bi mogla potrajati i nakon vašeg povratka. Svi oni koji su u vezi će morati da nađu način da se izbore sa partnerovom ljubomorom.

Rak

Danas ćete se probuditi prilično negativni. Pokušajte u startu to da presečete i da nabacite osmeh na lice. Zvezde vam donose interesantan susret. Ukoliko budete neprijatni, postoji mogućnost da propustite interesantno poznanstvo i mogućnost za sreću i uspeh. Nasmejte se, neko će vas sigurno primetiti.

 

Ovaj dan je izuzetno povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture – drugim rečima, za sve one koji ne razmišljaju previše šta će biti sutra. Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete da stalno budete u centru pažnje. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, danas iskoristite svaku priliku za nova poznanstva…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6