VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

15 септембра, 2019 Off By botanika

STRELAC

Posao

Tenzija se spušta i ponovo je lako funkcionisati kada je posao u pitanju. Zategnuti odnosi, bilo sa saradnicima ili nadređenima kreću ka rešavanju i sada je itekako moguća stabilizacija. Ne samo to – od ove nedelje očekujte i nove poslovne šanse i mogućnosti dogovora oko saradnji koje bi bile jako isplative po vas. Pregovori idu tačno onako kako ste priželjkivali i vaš stari optimizam će ponovo početi da se budi. Dobra nedelja koja će vam doneti prave prilike i velike poslovne pomake.

Novac

Novac vam dolazi sa dve strane. Zatvarate neko staro dugovanje.

Zdravlje

Osećate se dobro.

 

JARAC

Posao

Direktno kretanje Saturna u vašem znaku označava konačni kraj perioda u kojem ste tapkali u mestu po mnogim, vama važnim poslovnim pitanjima. Stvari se od ove sedmice značajnije pokreću, ali ne uz težinu i komplikacije kao do sada, već na jedan lakši, brži i opušteniji način. Moguće je da vam stoji poslovni put ili makar značajniji kontakti sa inostranstvom. U ovoj sedmici se prave preliminarni dogovori, a vrlo je moguće da do njenog kraja dođe i do potpisivanja vama vrlo značajnog ugovora.

Novac

Iako finansijski prilivi nisu veći nego inače, troškovi su smanjeni pa bolje baratate novcem.

Zdravlje

Ne zanemarujte bolove u lumbalnom delu kičme.

 

VODOLIJA

Posao

Dobra poslovna sedmica je pred vama. Možda nije savršeno, ali kako je bilo u prethodnom periodu – u odnosu na to sada su vam sve obaveze i sve ono što morate uraditi „luk i voda“. Jednostavno – sve nekako ide mirnije, na lakši i lepši način – rešenja se jednostavnije pronađu a ona tenzija koju ste osećali i u sebi i oko sebe – definitivno iščezava. Vi ste u periodu kada će poslovne prilike početi intenzivnije da se otvaraju pred vama – ne budite lenji i opušteni, grabite ih!

Novac

Mirnije funkcionisanje u ovom segmentu. Olakšane novčane prilike.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem i mogućnost povreda na početku i pred kraj nedelje.

 

RIBE

Posao

Gde god da vas poslovne okolnosti bacaju, vi se u ovom segmentu snalazite kao riba u vodi. Prosto rečeno – ja za vaše poslove ne brinem ni malo – kada ste uspeli da prevaziđete neke tenzične situacije u prethodnom periodu, sve ovo što dolazi na dalje za vas je sitnica. Da me ne razumete pogrešno – neće u ovoj nedelji biti nekih posebnih neprijatnosti, samo one dnevne, uobičajene obaveze i žurba. Saradnik iz prošlosti ili neko koga jako dugo poznajete nudi vam povoljnu poslovnu priliku. Vredi razmisliti.

Novac

Onako, neće biti savršeno jer vam sledi trošak početkom sedmice.

Zdravlje

Starijima manji reumatski bolovi u zglobovima i kičmi.

Стране: 1 2 3 4