VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

15 септембра, 2019 Off By botanika

BLIZANCI

Posao

Jedna prilično korektna nedelja je pred vama. Još uvek će povremeno biti prisutna nervoza i problemi sa kolegama, ali sada mnogo lakše sa time izlazite na kraj. Polako pripremate teren da otvorite nove poslovne priče, pa će u ovoj sedmici biti preliminarnih dogovora –čisto da znate da li i drugi razmišljaju isto kao i vi. Dobijate obećanje podrške od osoba koje su vam bitne i to vam je trenutno najvažnije. Nedelja je dobra za kreativnost i rešavanje situacija koje su do sada bile zatvorene za vas.

Novac

Novac od samostalnog ili dodatnog poslovnog angažmana.

Zdravlje

Stariji Blizanci neka provere holesterol i šećer.

 

RAK

Posao

Nervirali ste se oko nekih situacija na poslu, strahovali kako će se i da li će se uopšte to odraziti na vašu poziciju….ali dani koji su pred vama će vam pokazati da možete po ovim pitanjima da se opustite. U poslovnom segmentu se tenzija polako stišava, nekako sve dolazi na svoje mesto i uklapa se i sada već možete da malo danete dušom. To ne znači da neće povremeno biti frke – ma hoće, ali sada je to već za vas ništa u odnosu na ono što ste imali tokom prethodne nedelje.

Novac

Niste nezadovoljni, dosta stabilna situacija.

Zdravlje

Osećate se rasterećenije, lakše.

 

LAV

Posao

Evidentno je da se ili najveća tenzija u poslovnom segmentu spustila, ili pak da ste vi uspeli da se bolje i efikasnije organizujete. U svakom slučaju – sledi vam jedan mirniji period u kojem ćete imati dovoljno prostora da eventualne propuste iz prethodne nedelje sada sredite i ispravite. Pred vama se otvaraju i mogućnosti za dogovore i vrlo korektne kontakte sa poslovnim saradnicima i partnerima. Ukoliko ste nezaposleni, pravi je trenutak da počnete da tražite posao i da se raspitujete.

Novac

Bolji novčani prilivi, moguće i iz više izvora.

Zdravlje

Dobro ste, mada je umor prisutan…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4