LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 16. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 16. SEPTEMBAR 2019.godine

15 септембра, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Vama je definitivno potrebno osveženje. Iako je u ljubavi normalno da se partneri nekad uspavaju u upadnu u kolotečinu, vama je već dosta svega. Vi želite nova uzbuđenja. Nove stvari, nova mesta, nove ljude… i to je sasvim normalno. Zvezde vas danas ohrabruju da se usudite na taj korak.

 

Ukoliko želite da putujete ili možda posetite prijatelja koji živi daleko, mogli biste danas da krenete da radite na tome. Nemojte čekati da vam prilika sama dođe. Neće. Večeras biste mogli sresti neke interesantne ljude na društvenom okupljanju. Prijatelju je potrebno rame za plakanje a vi ste danas posebno osetljivi na probleme drugih. Pomozite mu. U svakom slučaju, dan će vam biti sasvim dobar.

RIBE

Danas će vaš ljubavni život prerasti u filozofiju. Ceo dan ćete razmišljati da li da svoje emocije otkrijete ili da sakrijete i budete hladni. Ako budete preterali i otišli predaleko, mogli biste se zbuniti i isfrustrirati. Pokušajte da se opustite. Ljubav i razum nikad nisu bili prijatelji. Danas stanite na stranu ljubavi.

 

Danas biste mogli čuti za priliku da povećate svoj prihod, bilo da ste trenutno zaposleni, ili tražite novi posao ili radite na nekom projektu. Mogli biste usmeriti svu svoju energiju ka tom cilju. Energični ste i optimistični a ljudi oko vas spremni da pomognu. To vam svakako može pružiti još raznih prilika.

Стране: 1 2 3 4 5 6