LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 16. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 16. SEPTEMBAR 2019.godine

15 септембра, 2019 Off By botanika

VAGA

Ponekad je potrebno puno razmišljanja i truda kako bi sinulo svetlo na mračnu situaciju koja trenutno deluje nerešivo. Zvezde vas ohrabruju da zajedno sa svojom voljenom osobom, sagledate svoju situaciju iz drugačije perspektive i nađete rešenje, naročito ako se već dugo vremena vrtite u krug. Vrlo brzo ćete ugledati svetlo na kraju tunela.

 

Ključna reč za vas danas je “samo napred”! Bićete veoma optimistični i uzbuđeni zbog svojih ciljeva. Osetićete se posebno sposobno da ih dostignete a sa takvim stavom i hoćete. Takođe, takav stav pomoćiće vam i u nekoj ličnoj vezi. Ohrabrite prijatelje da krenu za svojim snovima, jer im vaš pozitivan stav može dosta pomoći.

 

ŠKORPIJA

Danas ćete naleteti na nekoga ko deli sa vama avanturistički i znatiželjni duh i imaćete o mnogo čemu da razgovarate. Ako budete išli na neki događaj u kom ćete upoznati neke nove ljude, bićete iznenađeni koliko prijatelja ćete steći, a upravo među njima će biti i ta značajna osoba sa kojom biste mogli imati romansu u budućnosti.

 

Inspiracija je ključna reč za vas danas. Bićete motivisani u trenutku kada drugi pomisle da je sve to nemoguće. Doduše, ta reč “nemoguće” kod vas ne postoji i uglavnom ništa ne može da vas zaustavi. Jedino dobro razmislite i računajte na nepredviđene situacije, kako biste uspeli u onome što ste zamislili. Prijatelji mogu biti odlična inspiracija….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6