LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR 2019.godine

13 септембра, 2019 Off By botanika

VODOLIJA

Emotivno, danas ćete biti malo osetljivi. Verovatno ćete osećati manjak samopouzdanja nego obično, a možda će vam biti i malo dosadno. Pored toga, moguće da ćete imati izuzetno dosadan zadatak koji treba da se odradi. Pokušavajte da ublažite stres slušajući muziku i uzimajući česte pauze. Nećete nikom pomoći ako se iscrpite od posla.

 

Nada je nešto što održava čoveka i čini ga pozitivnim. Ponekad morate neka vrata jednostavno zalupiti iza sebe, dozvoliti da se jedno poglavlje vašeg života završi, kako biste započeli novo. Nemojte se osvrtati na probleme iz prošlosti i imati predrasude. Ljudi su različiti i sasvim različite stvari vam se dešavaju. Ako im dopustite!

RIBE

Informacije koje danas dođu do vas možda neće biti potpuno tačne. Neko možda širi tračeve ili izmišlja priče. Slušajte ako hoćete ali nemojte prenositi ništa za šta niste sigurni da je istina. Danas ćete imati težak dan na poslu i možda ćete morati da ispoštujete rokove, zato imajte spreman izgovor ako nebudete mogli da obraćate pažnju da dešavanja oko vas.

 

Sve što vas ohrabruje danas će vam biti od velike pomoći. Sve što je drugačije i nepoznato inspirisaće vas. Jedino vas prošlost sprečava da napravite taj korak napred koji priželjkujete. Neke stare ideje i razmišljanja nikako ne podržavaju nove ideale, niti mogu pomoći da vam veza napreduje. Morate prekinuti sa prošlošću i živeti u sadašnjosti.

Стране: 1 2 3 4 5 6