LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR 2019.godine

13 септембра, 2019 Off By botanika

VAGA

Možda ćete osećati blagi nemir danas zbog povećane svesnosti i otvorenosti prema ljudima iz vašeg okruženja. Pošto ste realni i volite da sa obe noge čvsto stojite na zemlji ovo će vas malo izbaciti iz takta, ali pokušajte da pratite svoja osećanja. Ono što vidite ne mora nužno biti i ono što doživljavate, budite malo otvoreniji prema svojim osećanjima.

 

Napravili ste snažan oklop kako biste zaštitili svoja osećanja. To je u isto vreme i prepreka za rast i razvoj samih osećanja. Zvezde vas danas ohrabruju da pokušate da spustite tu ogradu i dozvolite svojim osećanjima da izađu, bez bojazni da ćete biti povređeni. Ali ako nekad ne budete povređeni kako ćete znati šta istinski osećate?

ŠKORPIJA

Iako ćete se najverovatnije probuditi puni energije i entuzijazma, vaše raspoloženje će opasti kada se setite šta sve morate da uradite u toku dana. Možda je pravo vreme da razmislite o nekim bitnim promenama u svom životu. Ako se osećate skučeno i zatvoreno, potražite neku priliku koja će vam pružiti više slobode.

 

Niko ne voli da mu se govori šta treba i kako da radi, isto kao što nikome ne prija da bude ignorisan. Zvezde vam poručuju da danas treba da potražite u svojoj vezi neophodni balans, što će vam pomoći da pronađete rešenje za neki problem. Ukoliko uradite to iskreno i iz srca, pomerićete svoju vezu u najpozitivnijem smislu…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6