HARIZMATIČAN, SENZUALAN i ŠARMANTAN – Otkrivamo TAJNE misterioznih Škorpija – evo zašto su najprivlačniji znak u Zodijaku!

HARIZMATIČAN, SENZUALAN i ŠARMANTAN – Otkrivamo TAJNE misterioznih Škorpija – evo zašto su najprivlačniji znak u Zodijaku!

25 јула, 2019 Off By ludarito

 

Ne plaše se iskrenih razgovora

Volite duge priče o smislu života? Spremni ste da podelite najmračnije tajne i najluđe snove sa nekim ko će biti uz vas, i pomoći vam da ih ostvarite? Upravo ste se navukli na Škorpiju.

Oni znaju da život nije med i mleko, i ne samo to… Škorpije smatraju da je zdravo istraživati mračne tajne i želje s vremena na vreme. Bilo bi pravo osveženje pronaći nekoga kome ne smetaju tamne strane naše ličnosti, a Škorpijama su upravo te osobe.

 

 

Moćne su

Ne samo da žele moć u krevetu, oni takođe traže prepoznavanje i razumevanje među ljudima, koji će poštovati njihov status i životni put. U idealnom svetu, oni su vladari svega. Žele da se ljudi međusobno poštuju i rade na svojim talentima i kvalitetima koje poseduju.

Škorpija nimalo ne zaostaje za dva najambicioznija znaka, Lavom i Ovnom. I oni takođe žele dobar položaj i vole da budu lideri.

Najvažnija stvar koju treba znati: Škorpije nisu za svačiji ukus. Trude se da svoj svet ograde ozbiljnim stvarima, zato ih često smatraju uobraženim.

Стране: 1 2