HARIZMATIČAN, SENZUALAN i ŠARMANTAN – Otkrivamo TAJNE misterioznih Škorpija – evo zašto su najprivlačniji znak u Zodijaku!

HARIZMATIČAN, SENZUALAN i ŠARMANTAN – Otkrivamo TAJNE misterioznih Škorpija – evo zašto su najprivlačniji znak u Zodijaku!

25 јула, 2019 Off By ludarito

Mračne, senzualne, a ponekad prilično intenzivne, imaju mirnu harizmu koja stvara atmosferu intriga. Mnogo ljudi pada na šarm Škorpije zato što, uprkos hladnom spoljašnjem izgledu, očigledno je da se ispod površine nalazi mnogo toga.

Evo pet razloga zbog kojih je Škorpija neodoljivi znak broj jedan.

 

Teraju vas da nagađate

Da li ste ikad proveli nekoliko sati razgovarajući sa nekim, da biste se posle nekog vremena udaljili od razgovora shvatajući da vam zapravo nisu rekli mnogo o sebi? Oni vole da nauče što više o svojim partnerima pre nego što naprave čak i najkratkoročnije obaveze. Kao rezultat toga, smatraju ih vrlo misterioznim znakom Zodijaka. Postaviće vam gomilu pitanja i pažljivo slušati vaše odgovore. Osećaćete se posebno – jer ko ne želi da provodi vreme sa tako velikim dobrim sagovornikom?

 

Vešti su ljubavnici

Ovde nema dileme, Škorpije su najveći ljubavnici među znakovima. Avanturisti, senzualni i posvećeni. Šta god da vas interesuje i zanima, verovatno ćete iskusiti upravo sa nekom Škorpijom. Vole da budu dominantni, kako u krevetu tako i van njega. Za njih, seks nije tabu tema.

 

Uvek će reći šta vole, a šta ne.

Ako im dovoljno verujete, otkrićete tajne delove sebe za koje niste znali da čuče u vama. Uporni su kada ih zainteresujete – i ne plaše se da to pokažu Kada vas Škorpija primeti, učiniće sve da vam to i pokaže. Imaju tajni način zavođenja, uporni su ali ne i naporni, romantični ali ne previše sentimentalni. Prirodni su psiholozi koji znaju da duboko u sebi, svako želi da se oseti posebnim. Ako ste umorni od bezuspešnih veza i priče u prazno, pokušajte da pronađete neku Škorpiju. Ali, znajte da oni ne podnose nepoštovanje, i ako ih ostavite da čekaju – brzo će vas preboleti. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2