BLIZANCI: SLAGANJE sa drugim ZNACIMA – svima SMETAJU njihovi flertovi, osim VAGI i VODOLIJI!

BLIZANCI: SLAGANJE sa drugim ZNACIMA – svima SMETAJU njihovi flertovi, osim VAGI i VODOLIJI!

25 јула, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu blizanci i strelac?

Blizanci i strelac se mogu složiti u ljubavi. U pitanju su dva liberalna znaka, koja vole slobodu, ali su isto tako spremna i da je daju svom partneru. Oba znaka su komunikativna što posebno pričljivom blizancu ide u prilog. Njihova veza je uvek ispunjena raznim avanturama i putovanjima.

Vremenom mogu dosaditi jedno drugom. Ne jer je veza dosadna ili nešto slično, već jednostavno oba znaka su takva po prirodi. Mogu i zapostaviti jedno drugo zbog posla ili nekih drugih obaveza, ali to je samo način da se zavaraju da žele da provode vreme razdvojeno. Problem će nastati jedino ako se jedan od partnera u tom trenutku oseti ugroženo.

 

Kako se slažu blizanci i jarac?

Mudri jarac zavoleće kod blizanaca njihovu inteligenciju, a blizance će privući jarčev smisao za humor. Susret će brzo rezultirati snažnom fizičkom privlačnošću. Iako je jarac tvrdoglav, blizanac je prilagodljiv.

Jarac je krajnje ozbiljan, a blizanac totalna suprotnost. To je ono što može biti glavni problem. Kruti jarac će blizancu biti ponekad dosadan i smetaće to što se jarac povlači u sebe.

 

Kako se slažu blizanci i vodolija?

Evo još jedne sjajne kombinacije. Blizanci i vodolija su idealan par, pogotovo jer su oboje pričljivi. Nekonvencionalni su, vole izlaske, druženja, sport… Takođe vole slobodu i neće gušiti jedno drugo, što će retko koji drugi znak dozvoliti i blizancu i vodoliji. Oni su prvenstveno najbolji prijatelji pa tek onda ljubavnici. Blizancu je jako teško da pronađe idealnog partnera, koji mu neće dosaditi vremenom, a vodolija je upravo takva. I u seksu će se lepo složiti, pogotovo jer oba znaka vole dugu predigru sa puno petinga i ničeg se ne libe.

Vodolija može nekad imati fazu kada želi da bude sama. To je trenutak kada blizanci treba da se povuku i ostave svoju vodoliju na miru neko vreme. Ne treba da se vređaju ili osete zapostavljenim jer to je faza koja traje relativno kratko.

 

Kako se slažu blizanci i ribe?

Veza može da funkcioniše ako blizanci pruže dovoljno ljubavi emotivnim ribama. Oba znaka vole da maštaju i to im je jedna od retkih zajedničkih osobina.

Sve u svemu više razlika nego sličnosti. Riba se zaljubljuje odmah, dok je blizanac površan. Opet blizanca je teško sustići u nekim stvarima, dok su ribe usporene, traže nekog ko je jak i stabilan da se oslone na njega, a blizanci to svakako nisu. Seks takođe nije jača strana ove veze.

Стране: 1 2 3