BLIZANCI: SLAGANJE sa drugim ZNACIMA – svima SMETAJU njihovi flertovi, osim VAGI i VODOLIJI!

BLIZANCI: SLAGANJE sa drugim ZNACIMA – svima SMETAJU njihovi flertovi, osim VAGI i VODOLIJI!

25 јула, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu blizanci i devica?

Iako su dosta različiti, i blizancima i devicom vlada Merkur, pa ako su astrološki aspekti dobri, njih dvoje mogu ostvariti lepu vezu. Blizanci se i ne slažu nešto posebno sa zemljanim znakovima, premda to ne mora da znači kod device, pogotovo ako imamo kombinaciju žena blizanac i muškarac devica. Dakle uspešna veza je moguća, ali moraju se oboje potruditi. I u seksu će se složiti.

Devica može često kritikovati svog partnera blizanca, što će njemu mnogo smetati. Blizancu će devica vremenom čak i dosaditi, jer je dosta mirnija i ne voli avanture. Znači i da će devica poludeti pored nestalnog blizanca koji ne ume da se smiri.

 

Kako se slažu blizanci i vaga?

U pitanju su vazdušni znakovi, pa za njih nema problema. Vaga je za blizance možda najbolja kombinacija. Slažu se bukvalno u svemu. Vaga može čak i navesti blizanca da bude strastveniji nego što je inače. Vaga je jedna od retkih znakova kojoj neće smetati blizančevi flertovi. Svakako se preporučuje za sve, pogotovo za brak.

Blizanac je ponekad oštar na jeziku, a vaga sentimentalna i osetljiva, pa je blizančeve reči mogu povrediti. Osim toga za ljubavnu vezu ova dva znaka nema nikakvih prepreka, premda se poslovna veza ne preporučuje sa tolikom simpatijama.

 

Kako se slažu blizanci i škorpija?

I ova kombinacija je u redu, ali se mora voditi računa da ni jedan ni drugi znak ne preteraju u nekim stvarima. Sjajan seks ( škorpija je pomalo perverzna, a luckasti blizanac na sve pristaje), ali naravno za vezu je potrebno mnogo više. I ovo je jedna od veza koja može uspeti, samo ako se u nju ulaže trud.

Dok blizanac flertuje sa nekim, škorpija polako sprema svoju žaoku. Blizanac ne sme izazivati škorpiju, ako ne želi da mu se ona osveti jednog dana, kad potpuno zaboravi da ju je nekad povredio. Kao i kod raka, blizanac voli da izlazi i provodi se, dok bi škorpija rado sedela kući. I da je veza najsavršenija, svađa i neslaganja između škorpije i blizanaca mora biti….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3