MESEČNI HOROSKOP za VLADAVINU LAVA do 23. AVGUSTA 2019: Šta očekuje vaš znak u LJUBAVI, POSLU i ZDRAVLJU!

MESEČNI HOROSKOP za VLADAVINU LAVA do 23. AVGUSTA 2019: Šta očekuje vaš znak u LJUBAVI, POSLU i ZDRAVLJU!

24 јула, 2019 Off By ludarito

 

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

Posao Postajete preosetljivi na potrebe drugih ljudi, a to vas kompromituje više nego što ste vi spremni da podnesete. To vam donosi tenziju s kojom se teško nosite, pa vam početkom marta sledi ozbiljan energetski pad. Ako dozvolite saradnicima da istaknu svoje sposobnosti i na taj način zasene vašu ulogu u funkcionisanju celog sistema, možete izbeći ozbiljne sukobe a, usput, i naučiti nešto novo o sebi što do sada niste znali. Pored ovoga, otvara se potreba za učenjem nečeg novog što će vam se dugoročno isplatiti.

Ljubav U mesecu koji je pred vama bićete u prilici da uspostavite kontakt s osobom koja dolazi iz daleka. Za one koji su već u ljubavnoj vezi, ovo je pravo vreme za zajednički put ili neku drugu vrstu aktivnosti. Samopouzdanje vam raste, okruženi ste ljudima koji su prijateljski naklonjeni kako vama tako i vašem partneru. Iako je atmosfera dobra, pazite kome se poveravate i čije tajne čuvate.

Zdravlje Nazeb.

 

RIBE (20.2 – 20.3)

Posao Puni ste energije, pa imate sposobnost da ostvarite svoje ciljeve. Pokrećete planove za promenu načina života. Moguće je da je to nešto što ste ranije planirali ali niste bili u prilici da realizujete. Pred kraj ovog perioda okolnosti se menjaju, uviđate nove načine kako da dosegnete svoje ciljeve. U svemu što smislite imate pomoć saradnika. Budite pažljivi i ne zanosite se idejom da besplatno dobijate podršku. Ljudi imaju motivaciju da vam pomognu, ali za svoj trud očekuju nadoknadu.

Ljubav Niste u situaciji da diktirate uslove pod kojima će se vaš ljubavni život dalje razvijati. Na pragu ste nove životne faze, bar kada su emotivni odnosi u pitanju. Voljena osoba može pokazati potrebu za slobodom ili inicirati promene u načinu funkcionisanja vaše veze. Ako prihvatite promene i pokažete da ste elastični i spremni na kompromise, vaša veza može opstati. U protivnom, spremite se na moguće probleme.

Zdravlje Problemi s leđima.

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10