NEDELJNI HOROSKOP od 22 – 28. JULA 2019.god: Lavovi eto nekih parica taman onda kada treba,Rakove očekuju nove poslovne ponude, Ovnovi troše preko svojih mogućnosti!

NEDELJNI HOROSKOP od 22 – 28. JULA 2019.god: Lavovi eto nekih parica taman onda kada treba,Rakove očekuju nove poslovne ponude, Ovnovi troše preko svojih mogućnosti!

21 јула, 2019 Off By ludarito

JARAC

Posao

Opet će vam doći stari saradnici, opet će vam doći stari poslovi i stara pitanja, ali i stare šanse. Od tog starog odaberite ono što valja i napravite novo….ili bar krenite tim putem. Ne očekujte ništa preko noći, ali ono što radite i uradite sada, daće svoje prave rezultate na jesen….a onda ćemo malo drugačije pričati. Vi nemojte žuriti, čak ni kad vas požuruju. Imate svoj tempo, svoj način i svoju pamet, ne treba vam tuđa. Biće u ovoj sedmici onih slatkorečivih što prodaju šarene laže. Iskulirajte ih, u potpunosti.

Novac

Malkice stabilnija finansijska situacija….ne opuštajte se previše….

Zdravlje

Vreme je za odmor i opuštanje. To će vam izuzetno prijati.

VODOLIJA

Posao

U kontaktu ste sa ljudima koji su glasni, pomalo arogantni i ubeđeni da su u pravu u svemu. No, imate vi „lekić“ i za takve i koliko god da se busaju u grudi na kraju uspevate da ih svedete na pravu meru. Ipak, držite ih tačno tamo gde treba, jer su vam bitni za posao a toga nikako ne želite da se sada odreknete. U međuvremenu, počinju da se rešavaju situacije koje su vam u prethodnih par meseci pravile problem ili su bile u zastoju. Konačno osećate da idete napred, koliko god to sporo bilo…

Novac

Stabilnije funkcionišete po pitanju finansija.

Zdravlje

Nešto više pažnje obratite na grlo. Možete da se prehladite, čak i ako pijete hladne napitke.

 

RIBE

Posao

Odlična poslovna sedmica za pripadnike vašeg znaka. Imaćete osećaj da stvari držite pod kontrolom, da sve funkcioniše dobro da bolje biti ne može. Istina je da će mnogo toga da se popravi tokom ovog perioda, ali on je važan zbog još jedne stvari – pozicije koje sada zauzmete mogu doneti one prave rezultate u narednim mesecima. Zato, uključite ambiciju u pravoj meri, budite korektni, pravedni i posvećeni onima sa kojima radite i ne brinite. Sve će vam se to itekako isplatiti. Uskoro.

Novac

Dobijate isplatu koju već duže vremena očekujete.

Zdravlje

U ovoj sedmici osećate se vrlo dobro.

Стране: 1 2 3 4