NEDELJNI HOROSKOP od 22 – 28. JULA 2019.god: Lavovi eto nekih parica taman onda kada treba,Rakove očekuju nove poslovne ponude, Ovnovi troše preko svojih mogućnosti!

NEDELJNI HOROSKOP od 22 – 28. JULA 2019.god: Lavovi eto nekih parica taman onda kada treba,Rakove očekuju nove poslovne ponude, Ovnovi troše preko svojih mogućnosti!

21 јула, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Posao

Niste baš strpljivi sa nekim saradnicima, ali umete da se ugrizete za jezik i kažete samo ono što ide u korist i vama i saradničkom odnosu. Na taj način ćete lakše ispraviti i propuste i greške koje ste eventualno napravili u prethodnom periodu. Ovo je sedmica u kojoj možete pokrenuti neke planove ili situacije od ranije i koje će sada, za divno čudo – profunkcionisati. U početnoj fazi ćete imati manjih problema sa organizacijom, ali će sve to ipak doći na svoje mesto…

Novac

U ovoj nedelji vas novci vole, a volite i vi njih….Uživajte u ovoj, obostranoj ljubavi.

Zdravlje

Blaga osetljivost stomaka.

RAK

Posao

Prijatno ćete biti iznenađeni nekim razgovorima, komentarima, ponudama. Možda dolaze kasnije nego što ste ih očekivali, ali ipak dolaze, zar ne? Ukoliko ste u prethodnom periodu konkurisali za neki posao i već digli ruke od toga, nemojte se začuditi ukoliko vam se poslodavac baš ovih dana javi i to sa finim vestima. U ovoj ćete nedelji pronaći papire ili dokumenta koje ste zaturili, pronaći ćete ponovo zajednički jezik sa nekim ljudima….ali će neki Rakovi ponovo pronaći i svoju motivaciju i cilj u životu…

Novac

Neki višak novca ili priliv koji nikako ne očekujete – stiže do vas.

Zdravlje

Malo problema sa stomakom, ali sve ostalo je ok.

LAV

Posao

Jedino što će vas u ovoj sedmici kočiti jeste slaba koncentracija i nemogućnost da se na pravi način, kvalitetno i efektivno organizujete. Zbog toga ćete pomalo kasniti u nekim situacijama, ali ćete šarmom i slatkim rečima sve to uspevati da ispeglate. Jedna prilično dobra nedelja je pred vama – pa nije ni čudo, Sunce vam je došlo da vas obasja i da vam da ono što vam je potrebno – uspeh, napredak…..doduše, nekima će dati i odmor i odlazak na put….ali šta pa ima loše u tome?

Novac

Oho ho ho ho! Eto nekih parica, slatkih i taman onda kada treba!

Zdravlje

Osećate se neuporedivo bolje nego u proteklom periodu…..( NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI br.3 )

Стране: 1 2 3 4