Žena ŠKORPIJA: Budite veoma PAŽLJIVI sa ovom DAMOM, jer vam ona može DUŠU DATI, ali vam isto tako može DUŠU I UZETI. Čuvajte se ove OPASNICE!

Žena ŠKORPIJA: Budite veoma PAŽLJIVI sa ovom DAMOM, jer vam ona može DUŠU DATI, ali vam isto tako može DUŠU I UZETI. Čuvajte se ove OPASNICE!

16 јула, 2019 Off By botanika

Kada je voljena, nema toga što ova žena ne može da učini i da ostvari. Da bi je neko imao kraj sebe u svom životu zaista mora puno da se bori za nju.

Ona nije žena koju ćete lako dobiti i osvojiti i ona ne pada na poklone, novac i laži. Ona jednostavno ne želi ničiji novac i ne želi od nikoga da zavisi. Sposobna je žena koja ume za sve da se izbori svojim radom i sebi sve da obezbedi. Ona jednostavno sme sve ono što druge žene ne smeju i to je čini posebnom. (nastavak na sledecoj strani broj 3)koji oseti samo jednom ljubav i nežnost koju ovu žena pruža, nikada neće moći da je zaboravi. Ona je jednostavno nezaboravna ljubavnica i pravi unikat među ženama. Mnogi muškarci su svesni da je jako teško pratiti ovu damu i zato je na neki način izbegavaju.

Međutim, ona je neko ko će zaista moći da vas voli i usreći kao niko pre, ali morate imati petlju za nju. Takođe morate biti spremni na to da ćete zbog nje često patiti, jer sa njom zaista nije lako. Ona u životu sve vraća duplom merom. Za ljubav pruža ljubav, a onim ljudima koji je ujedu za srce može samo da priušti osvetu.

Onaj ko je ujede za dušu može samo nevolji da se nada i sigurno će zažaliti što se igrao sa ovom opasnicom. Onaj ko je jednom povredi, sigurno će je izgubiti za sva vremena, jer ona ne prašta izdaju. Onaj ko je jednom poljubi, sigurno će je pamtiti za sva vremena. Slobodno možemo reći da mnoge žene liči na nju, ali ni jedna nije toliko posebna kao ona.

Стране: 1 2