Žena ŠKORPIJA: Budite veoma PAŽLJIVI sa ovom DAMOM, jer vam ona može DUŠU DATI, ali vam isto tako može DUŠU I UZETI. Čuvajte se ove OPASNICE!

Žena ŠKORPIJA: Budite veoma PAŽLJIVI sa ovom DAMOM, jer vam ona može DUŠU DATI, ali vam isto tako može DUŠU I UZETI. Čuvajte se ove OPASNICE!

16 јула, 2019 Off By botanika

Žena Škorpija je neko na koga zaista treba da obratite pažnju, pre svega u smislu kako ćete se postaviti prema njoj. Naime, ova dama je neko ko vam može svoju dušu dati, ali vam isto tako može dušu i uzeti. Zato uvek pazite kako se ponašate i budite pažljivi sa ovom opasnicom.

Ona može da vas voli do ludila ali isto tako može da vas precrta za jedan minut. Možda bi neki rekli da je ona na neki način i teška žena, ali ona samo ima svoj stav i karakter i nikada se neće promeniti. Možemo takođe reći da je ova žena u mnogim situacijama jača od većine muškaraca i zbog toga mnogi muškarci imaju strah od ove dame.

Nju jednostavno nije lako pratiti, niti ju je lako razumeti. Ona nikada ne odustaje od onoga što želi i možemo reći da je dama koja zaista ima petlju. U životu vrlo često tera po svome i spremna je da ostvari svaki svoj cilj i to sa svoje dve ruke.

Ona jednostavno ima stav i ponašanje i petlju da sve učini i da sve pokuša. Ona je neko ko će bez oklevanja reći ono što misli i nikada neće da prećuti nikome, pa čak i da je ta istina skupo košta. Ona ne ume nikome da bude lažni prijatelj i da se ljudima ulizuje laskanjem.

Kod nje važi ono pravilo „što na um – to na drum“ i to se nikada neće promeniti. Od svojih prijatelja takođe zahteva surovu iskrenost i smatra da je bolje imati jednog iskrenog nego deset lažnih prijatelja. Ono što joj je u životu bitno jeste da ima porodicu i podršku. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2