RIBE: Sve što RADE u životu – rade svojim SRCEM, ali nikada NE ŽALE. Mnogo puta su svoje srce POKLANJALE POGREŠNIMA i zbog toga ISPAŠTALE, ali se one i dalje NE MENJAJU!

RIBE: Sve što RADE u životu – rade svojim SRCEM, ali nikada NE ŽALE. Mnogo puta su svoje srce POKLANJALE POGREŠNIMA i zbog toga ISPAŠTALE, ali se one i dalje NE MENJAJU!

16 јула, 2019 Off By botanika

One su mnogim ljudima želele da pomognu i zapostavljale su svoju sreću zarad sreće drugih ljudi, a zapravo to niko nije umeo da ceni.Mnogi ljudi su povredili Ribu i shvatili su koliko ona vredi tek onda kada su je izgubili. Ribe su odavno shvatile da im dobrota ništa dobro nije donela, ali one se ne mogu promeniti.

Njima je jednostavno previše stalo do dobrote i nikada se nje neće odreći. Spremne su da se odreknu čak i svoje sreće, ali svoje dobrote ne mogu nikada. Svesne su Ribe da će ih njihova dobrota koštati još mnogo puta u životu, ali one ne mogu protiv sebe.

Vrlo često su u životu svoje srce poklanjala pogrešnim ljudima i to se nikada nije završavalo dobro po njih. Moramo napomenuti da Ribe nisu sebične i nikada ne misle samo na sebe. Međutim, da su nekada umele to da rade možda bi njihov život bio mnogo lepši i srećniji. Ali ipak, moramo reći da se sebičnost ne može ni očekivati od jednog anđela kao što je Riba.

Ribe se nikome ne svete, već smatraju da će život svakome uzvratiti onako kako je zaslužio. One nemaju puno sreće u životu, ali svakako da sreću zaslužuju. Ali nikada ne gube nadu da će ih život jednog dana nagraditi srećom kakvu i zaslužuju. Zato strpljivo cekaju svoj trenutak. Mozda u nekom momentu osete neku  prazninu i razocarenje ali nikad  to nece pokazati i biti potisteni zbog toga. Oni umeju sve da iznesu na svoja ledja.

 

Стране: 1 2