Žena LAV- uvek ima svoj stav, ličnost i karakter, i to nikada ne menja, jer je sigurna u sebe i svesna je koliko vredi!

Žena LAV- uvek ima svoj stav, ličnost i karakter, i to nikada ne menja, jer je sigurna u sebe i svesna je koliko vredi!

14 јула, 2019 Off By ludarito

 

Žena u znaku LAVA je jaka i stabilna ličnost, odlično zna koliko vredi, koliko može i koliko ume. Maksimalno je odgovorna i oni ljudi koji imaju priliku da rade sa njom, znaju da je više nego dobra u onome što radi.

 

Kada je u pitanju prijateljstvo ova zena itekako zna biti dobar prijatelj, ume da se svima lako podvuce pod kozu, ume da bude zena koja nema nikakvog straha i koja ide kroz zivot visoko podignute glave pa cak i onda kada bi svaka druga  odustala. Zena lav  zna na koji nacin da ostvari svoje snove, ima puno poznanika i prosto je uvek rado vidjena u svakom drustvu a onda i nije neko cudo sto ima veliki broj prijatelja…

 

 

Iako ima veliki broj prijatelja i ako je zena kojoj se lako veruje jer ona ima svoj stav i svoj karakter,sa druge strane ona nije nimalo naivna  i zapravo je veoma mali broj onih kojima ona veruje. Jer dok se njoj mnogi poveravaju ona pazi kome šta govori.

Kada je odeca u pitanju ona prosto zna da eksperimentise sa svim tim.Ne zanima je šta će ko reci  ako obuce nesto što se ne slaze i što mozda nije u trendu, jer je dovoljno  zgodna i privlacna da u svemu sto obuce izgleda kao “milion dolara” i eto iz kog razloga je zene mrze i zavide joj.

 

Ona nije zena kojoj je dovoljno da bude necija majka i zena. Ona zeli i muza i decu,ali i svoj posao,zeli da ima svoj dinar. Ne podnosi da od bilo koga zavisi. Samostalna je i snazna zena kojoj treba muskarac bar snazan koliko je i ona.Ne trpi one koji ne znaju sta hoce od svog zivota.

 

Ova zena je dokaz da postoje dame kojima je muskarac potreban samo da bi ih voleo,nikako ne i izdrzavao.One sve mogu same,pa im nije problem ni kada su same i bez muskarca.  Dovoljno su hrabre da mogu sve.

Стране: 1 2