Žena LAV- uvek ima svoj stav, ličnost i karakter, i to nikada ne menja, jer je sigurna u sebe i svesna je koliko vredi!

Žena LAV- uvek ima svoj stav, ličnost i karakter, i to nikada ne menja, jer je sigurna u sebe i svesna je koliko vredi!

14 јула, 2019 Off By ludarito

Žena LAV uvek ima svoj stav,  ličnost i karakter, i to nikada ne menja, jer je sigurna u sebe i svesna je koliko vredi. Ona je žena koja zna šta je najbolje za nju i koja ce naći načina da to nešto i dobije.

 

Žena rodjena u znaku LAVA,  od malih  nogu uci da  bude  ponosna i puna samopuzdanja,pa cak i devojcice u ovom znaku nisu plasljive i nisu  veliki emotivci i neko koga je lako povrediti i raniti,kamoli zena koja ima dovoljno godina i iskustva.

 

Zena rodjena u znaku lava ume da privuce paznju gde god se pojavi.Za razliku od svih ostalih zena u zodijaku ona nema problem sa tim da ucini prvi korak ako joj se muskarac svidja jer je jednostavno sigurna u sebe i zna da ne postoji  muskarac na svetu koji njoj moze da odoli.

 

Žena u ovom znaku, nije neko ko ima fatalnu lepotu, ona privlači pažnju muškaraca na neke druge načine, svojim stavom, karakterom i inteligencijom. Muškarci je obožavaju jer je ona žena koja ume da se pojavi i da izdominira u svakom pogledu. Ona ima ono sto se zove šarm i zna da istakne ono najbolje na njoj.

 

Iako muškarci lude za njom ,ona nije žena koja voli često da menja partnere, ali voli da uživa u flertu. Kada joj se neki muškarac svidja, ona se ne ustručava da napravi prvi korak, naći će način da mu pridje i da ga osvoji, mada joj ne treba mnogo truda ni vremena, jer čim se pojavi prosto je nemoguće reći joj NE……

 

 

Ona ne ume da ćuti , uvek kaže ono što misli bez ustručavanja, tako da je savršeno jasno šta misli i šta oseća. Muškarci je se zbog toga plaše ,jer nisu navikli na ženu koja čvrsto ima svoj stav i svoje mišljenje, jer ova žena odlično zna šta želi a šta ne želi u svom životu. Kada zna šta želi, ne postoji ništa što će joj promeniti mišljenje. Ne možemo je lako nazvati tvrdoglavom već pre ženom jake volje. Ona ne ume da bude potčinjena nečijim pravilima.

 

Kada se zaljubi potpuno se posvećuje muškarcu sa kojim je, u stanju je da ga usreći kao retko koja žena ,ali isto to očekuje od njega zauzvrat. Spremna je da se bori, da se miri, da vodi ljubav i da dane provodi u zagrljaju sve do onog trenutka dok njena lična sloboda nije ugrožena. Ume da bude tolerantna i da oprosti neke stvari, ali nikome ne da da je pravi budalom.  Ako joj muškarac pokloni ljubav i tretira je kao princezu, i ona će njega tretirati kao kralja, ali ako oseti da se igra sa njom, završiće sa njim za sva vremena. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2