KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine ( STRELAC, VODOLIJA, JARAC)

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine ( STRELAC, VODOLIJA, JARAC)

11 јула, 2019 Off By ludarito

JARAC

U julu se iskušenja u emotivnim i bračnim vezama nastavljaju. Vreme je da se stvari sređuju, i to što pre pre nego što bude prekasno. Oni koji su slobodni su pod okriljem prošlosti u ovom periodu – da, neka osoba vam se može vratiti, ali je pitanje na koliko dugo.

Avgust u emotivnim vezama može za nijansu popraviti situaciju sa partnerom, ali samo i isključivo ukoliko budete spremni da se u potpunosti posvetite voljenoj osobi – gledajte da u ovom periodu odete zajedno na godišnji odmor i ne štedite ni na čemu! Da….još jedan mesec fenomenalan za tajne odnose, i to one u kojima sve bukti od strasti. Čak i slobodni mogu biti na iskušenju da uđu u nešto ovog tipa.

 

Septembar u emotivnim vezama i brakovima donosi onu varijantu – površinski, sve funkcioniše kako treba….međutim, ako se ta površina malo zagrebe, shvati se da stvari uopšte nisu dobro između vas dvoje….Slobodni neka gledaju da u ovom periodu budu što ćešće u pokretu, čak i da otputuju negde – društvenost i okruženost prijateljima vam donosi ljubavne prilike!

 

U oktobru je sve ono što se vezuje za posao fenomenalno, pa čak i za tajne odnose kroz ovaj segment….A odnos sa partnerom? Pa, klacka, gurate nekako zajedničkim snagama. Nije sjajno, ali nije ni toliko loše kao što je bilo….Slobodnima opet preko prijatelja i društvenih mreža idu najbolje prilike, mada se mora priznati da se i kod vas na poslu mogu pojaviti neke interesantne osobe….

Na žalost, mora se priznati da je i novembar odličan ukoliko vam je baš želja da budete u nečemu što je tajno i skriveno….bilo da ste slobodni ili zauzeti….No, kod slobodnih će se ovo brzo pretvoriti u javni, veoma jak odnos….dok će zauzeti naravno, natovariti sebi dodatne probleme na vrat iako će se truditi da odnos sa stalnim partnerom funkcioniše bez problema.

U decembru – ulazak Venere, ali i Jupitera u vaš znak i polje ličnosti zvanično označava početak nekih novih, mnogo boljih dešavanja za vas….videćete da je vredelo čekati…

Стране: 1 2 3