KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine ( STRELAC, VODOLIJA, JARAC)

KOGA očekuje RASKID, PROSIDBA ili NOVA LJUBAV do kraja 2019.godine ( STRELAC, VODOLIJA, JARAC)

11 јула, 2019 Off By ludarito

Retrogradni Merkur i Venera su napravili pravu zabunu nekim horoskopskim znakovima, a odnosi se i na povratak bivših partnera. Susret sa prošlošću će mnoge znake uznemiravati, ali će doneti i dve važne odluke – da uđu u brak ili potpuno zaborave jedni na druge.

Tri horoskopska znaka će imati vrlo zanimljivu ljubavnu situaciju do kraja 2019. godine, pa saznajte da li ste među njima.

STRELAC

Dragi slobodni Strelčevi – u julu zaista nije dobro započinjati nove emotivne priče….a ukoliko vam se baš u tom periodu vrati neko iz prošlosti – ne računajte da će se zadržati uz vas baš dugo….Kod zauzetih – ukoliko ne rešite neke situacije sa partnerom u prvim danima ovog meseca, slobodno računajte da ćete ostatak perioda imati konstantnu problematiku i prebacivanja.

 

U avgustu se gro planeta seli u znak Lava – vaše polje inostranstva i putovanja – pa bi bilo odlično baš u tom periodu isplanirati odmor sa voljenom osobom – time biste veliki deo problema iz prethodnog perioda ispeglali, a i ujedno se fenomenalno proveli sa partnerom. Slobodni – putujte, odmarajte, uživajte – ovo je opet vreme za divne ljubavi, za letnja zaljubljivanja i za svaku vrstu užitaka koje vam srce poželi!

 

U septembru zauzeti nisu u savršenom odnosu sa partnerom, ali makar funkcionišete normalno na dnevnoj bazi. To što se s vremena na vreme ne razumete – pa na to ste već do sada trebali da naviknete, zar ne? Slobodni će se zagledati u nekog preko poslovnog segmenta, ali ovu osobu nećete baš tako lako osvojiti….

 

Oktobar će jednim delom biti korektan u partnerskim odnosima, ali u drugom – i sami ćete videti da vaš partner prilično sumnja u vašu vernost i iskrenost. E sad, ako nemate šta da krijete – šta vas briga. Ali, ako imate – e, onda se čuvajte jer će se druga strana baš potruditi da vas „upeca“. Slobodnima lepe prilike idu preko segmenta prijatelja i izlazaka.

 

Prvi deo novembra i dalje nosi problematiku u partnerskim odnosima, ali ako odigrate pametno – ovo ćete u drugom delu meseca itekako umeti da ispeglate. Neki od vas se baš u ovom periodu mogu odlučiti za ozbiljnije promene, naravno pozitivne u svojim vezama i brakovima. Za slobodne je ovo još jedan divan mesec, u kojem zaista postoje ozbiljne šanse da pronađete nekog sa kim biste i pored koga poželeli da se smirite.

 

U decembru – čak i ako imate neku tajnu priču (mislim na zauzete) – uspevaćete da je sakrijete od radoznalih očiju i da održavate kvalitetan odnos sa „regularnim“ partnerom. Ukoliko ne radite ništa sa strane – ovoće biti mesec smirenja, uživanja, topline i pažljivosti jedno prema drugom. Slobodni u ovom periodu mogu ući u emotivnu priču preko poslovnog segmenta…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3