BUBAMARA SREĆE DONOSI VAM LEPE VESTI!

BUBAMARA SREĆE DONOSI VAM LEPE VESTI!

11 јула, 2019 Off By botanika

A možda prodate i neku nekretninu koju već imate ili promenite mesto stanovanja. U svakom slućaju ako planirate neke velike promene, one će naravno biti na bolje i mi vam želimo svu sreću i da vi budete zadovoljni šta god promenili u budućnosti a definitivno vam slede neke velike životne  situacije. Slobodnim osobama sledi početak jedne velike i prave ljubavi.

BUBAMARA broj 3
Ako ste izabrali bubamaru broj 3, vi ste jedna iskrena i otvorena osoba, uvek spremna na mir i praštanje. Osećajni ste i pravični. Volite da radite i uvek ste u pokretu i zato ste veoma vitalna osoba. U stanju ste sve da stvorite sami , bez ičije pomoći. Vaša dobrota duše i plemenitost čine vas nesposobnim za mržnjom, čak i prema neprijatelju.

Zato ste i odabrali ovu bubamaru koja prašta i koja vam u budućnosti vraća nešto iz prošlosti. Možda   će vam se vratiti bivša ljubav, jer će shvatiti da ste ipak jedino vi prava osoba za nju.  Vi ćete je naravno odmah prihvatiti i oprostiti neke prošle nemile događaje sa njom. Bubamara vam kaže da će to ovoga puta biti dobar izbor. Nekima će se pojaviti bivši prijatelj i moliti za oproštaj.

Jednostavno bilo šta što vam dolazi iz prošlosti će vas u budućnosti veoma obradovati i činiti srećnim. Možda će te i vi samo poželeti da se nekome prvi javite, pa vam u tome želimo puno sreće i da oživite opet one lepe stare dane u kojima ste bili srećni. A bubamara vam kaže da će te to uspeti sa nekim ili nećim što dolazi i prošlosti.

 

Стране: 1 2 3