ZRELA ŽENA zna kako da SE POSTAVI prema MUŠKARCU: NE TREBA mi neko KOME JA nisam POTREBNA!

ZRELA ŽENA zna kako da SE POSTAVI prema MUŠKARCU: NE TREBA mi neko KOME JA nisam POTREBNA!

2 јула, 2019 Off By ludarito

Ljubav se u klasičnoj literaturi često prikazuje kao žrtva. Počevši od Romea i Julije, ljubavnici prolaze kroz razne patnje kako bi bili zajedno. Ne ostanu zajedno dugo, brzo raskinu ili čak umru. Ljubav ne dolazi lako, traži žrtvu, agoniju i neprestani očaj za jedan kratki trenutak sreće koji nikad ne potraje.

U mladosti sam čitala mnoge knjige o toj teškoj ljubavi i dugo je moj ljubavni život bio pun drame, suza i oproštaja. Činilo se da bez svega toga ljubav nije ljubav, već samo romansa. Na svu sreću, ugledala sam svetlo ili mi je jednostavno dosadilo da patim. Sad je ljubav za mene radost, bez žrtve.

Zrelost ti donosi spoznaju o samoj sebi. Nakon slepe mladosti i toga da živiš za nekoga, napokon živimo sami za sebe.

To ne znači da zaboravljamo kako da volimo i da prestajemo da tražimo ljubav. Jednako kao i s 20, želimo ljubav, strast i vezu. Jednostavno razumemo da je zdrava veza uzajamna. Ili muškarac ima iste želje i prioritete kao mi, ili ne ostane zadugo u našem životu. Riječima Omara Khayyama: “Ne treba mi neko kome ja nisam potrebna.”

 

ZBOG SVEGA NAVEDENOGA, ZRELE ŽENE NE RADE OVO:

1. Čekanje njegove poruke ili poziva

Ili sama napišem poruku ili izbrišem iz imenika one koji su prezauzeti da bi mi odgovorili: „Žao mi je, ne mogu sad razgovarati, nazovem te čim stignem.“

2. Izlazak na dejt, na mesto i u vreme koje ne odgovara mom rasporedu

Kako bi dejt bio dobar, mesto i vreme moraju da odgovaraju oboma. Ako muškarac nije zainteresovan da se prilagodi ženi, onda nije zainzeresovan za ženu s kojom izlazi. Takav me muškarac ne zanima…...NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3