Ovan ce ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti istom merom, a Vodolija kad se ZALJUBI oprastace neoprostivo samo da sacuva voljenu osobu…

Ovan ce ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti istom merom, a Vodolija kad se ZALJUBI oprastace neoprostivo samo da sacuva voljenu osobu…

29 јуна, 2019 Off By ludarito

 

VAGA

Neće oprostiti, a ni zaboraviti, ako ste bili nepravedni prema njoj, ako je zanemarite, ili ne primećujete u društvu gde najviše voli da zablista, jer Vaga istinski uživa u divljenju i komplimentima. Time ona hrani ne samo svoju sujetu već i prikrivenu potrebu za suptilnom dominacijom. Zbog ljubavi, u stanju je i da vam sve prašta i da vam nikada ne oprosti, sve zavisi od toga koliko joj značite.

 

 

ŠKORPIJA

Ceni lojalnost i iskrenost, pa ne podnosi prevaru i zato ne prašta lako. Kada nekoga prestane da voli, ne mora da znači da joj je ta osoba dosadila, već da se toliko razočarala, da više ne može da bude sa njom. Iako tačno zna šta želi i kako to da postigne, pa deluje da neke stvari smišlja unapred, u suštini izuzetno je emotivna i odana onima koje voli. Kada nekoga voli, prašta mu i mane, a ako nije po njenom ukusu, neće mu vredeti ni vrline.

 

STRELAC

Ne podnosi neiskrenost, vrlo je pravičan, ali u njegovom okruženju često ima ljudi koji nisu baš takvi prema njemu. Nikada nije namerno osvetoljubiv već bi se pre moglo reći da nema dovoljno takta. Ipak, ukoliko ugozite njegovu profesionalnu, ili društvenu poziciju, nedostatak takta kod njega tada prerasta u osvetoljubivost. U ljubavi je druga priča, pa sve dok partner toleriše njegove izlete, sve mu prašta.

 

 

JARAC

Teško oprašta ako ga je neko izdao ili izneverio, vredi ga imati za partnera, jer je jedan od znakova na koji se uvek možete osloniti. Dugo i duboko u sebi potiskuje osećanja besa i nepravde koje je preživljavao, a tada je možda bio nemoćan da se usprotivi. Ali pamtio je godinama, nekada i decenijama i dočekao svojih pet minuta. Jer Jarac uglavnom sve radi da bi dobio priznanje koje je za njega ravno izjavi ljubavi, pošto je često sigurniji u svoje znanje, nego u samog sebe.

 

VODOLIJA

Iako nije zlopamtilo i ume da oprosti, jedno vam ipak neće oprostiti – ako joj niste lojalni i odani, a pretstavljali ste se kao njen prijatelj a Vodolija je verovala u vas. Oprostiće vam, ako pokušate da je kontrolišete ili da imate vlast nad njom, jer zna da je to nemoguće. Pošto i u ljubavnoj vezi ne voli da polaže račune, spremna je da mnogo toga oprosti partneru kako bi se iskupila za svoje često egoistično ponašanje.

 

RIBE

Dugo pamte uvrede, prvenstveno zbog naglašene sujete, znaju da teraju inat i često idu protiv svojih interesa odnosno u korist svoje štete. Neće tek tako ni oprostiti, a ni zaboraviti ako im niste dali na značaju onoliko koliko su one to očekivale. U ljubavi mogu mnogo da istrpe, čak i osobu koja ih ponižava, ili omalovažava, ali kada jednom odluče da odu, tu više nema praštanja i ništa ih više ne može naterati da promene odluku.

Стране: 1 2