Ovan ce ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti istom merom, a Vodolija kad se ZALJUBI oprastace neoprostivo samo da sacuva voljenu osobu…

Ovan ce ti SVE OPROSTITI, Rak vratiti istom merom, a Vodolija kad se ZALJUBI oprastace neoprostivo samo da sacuva voljenu osobu…

29 јуна, 2019 Off By ludarito

Bik teško prašta i nikad ne zaboravlja, Devica nije zlopamtilo, Škorpija ceni iskrenost i ne prašta lako. Strelac može da bude i osvetoljubiv…

OVAN

Lako ga je uvrediti, ali će vam lako i oprostiti, ako ste ga nehotice povredili. Ne prašta nikome i nikada, ako namerno vređate ili ugrožavate njegovog partnera, jer je vrlo posesivan. Ipak izbegavajte konflikte i ne provocirajte Ovna, ne “gađajte” ga u sujetu, to neće ni oprostiti a ni zaboraviti. Međutim, ukoliko je u vas zaljubljen, bez obzira što uvek mora da bude u pravu i nije tolerantan, oprostiće vam jer neće sebi da komplikuje život.

 

BIK

Teško prašta jer nikada ne zaboravlja, ako ste ga ignorisali, ili ugrozili njegov ponos, njegovu porodicu, njegov dom. Očekuje pažnju, jer je sujetan, ali pošto je uglavnom neodoljiv i kada je svojeglav i kada sve radi natenane (pa nikako da dočekate ono što vam je obećao), lakše ćete vi oprostiti njemu, nego on vama, pogotovo ako vas smatra svojim prijateljem. Žena Bik lakše prašta prijateljima, nego prijateljicama prema kojima je nepoverljivija.

 

BLIZANCI

Nisu tako jednostavni kao što deluju na prvi pogled, zato što se u dubini duše pribojavaju da ih ne volite dovoljno, ili ne cenite onoliko koliko zaslužuju. Kad to osete, neće vam lako oprostiti, ako ugrozite njihov odbrambeni mehanizam kojim se štite od emotivnih razočarenja. Ukoliko ih osujetite u njihovim pokušajima da budu racionalni, naročito u ljubavi, ne praštaju i pokazaće vam onu stranu svoje prirode koja zna da bude krajnje praktična, mada nisu osvetoljubivi.

 

 

RAK

Sve pamti i ne prašta lako, iako se u većini slučajeva pravi kao da nema pojma o čemu se radi. Iako je šarmantan, mazan i osećajan, drznete li se da dirnete u njegov ego, ili bilo kako ugrozite njegovu sujetu, ne piše vam se dobro. Iako vešto glumi uvređeno „nevinašce“ Račica je često sama sebi dovoljna. MuškaracRak vam neće lako zaboraviti ako mu ne ponudite rame za plakanje onda kada je njemu to potrebno.

 

LAV

Ne prašta ukoliko mu na njegovu odanost, ne uzvratite najiskrenijom privrženošću, pogotovo ako ste njegov emotivni partner. Ne zaboravlja ni ako ga ignorišete, ili omalovažavate, jer voli da je u centru pažnje. Ako nije, dramatizovaće neki događaj i svi će se okrenuti ka njemu. Može vam zameriti ako se smejete njegovom detinjastom ponašanju koje ponekad deluje izveštačeno a ponekad razmaženo ali će vam oprostiti. Uvek će vam se naći pri ruci kada je to potrebno, mada ponekad tako daje do znanja da se bez njega ne može.

 

 

DEVICA

Nije zlopamtilo, spremna je da istrpi čak i uvrede, ali ne voli bahatost ni iznenađenja koja nisu po njenom ukusu pa će na njih reagovati besom i nervozom. Ne podnosi indiskretne osobe, jer za nju to je krajnje primitivan vid ponašanja. Neće vam oprostiti ni ako se predstavljate boljim radnikom od nje a to niste, jer teško da iko može da je nadmaši u poslu. Uvek želi da bude pripremljena, ako iskrsne nešto nepredvidivo pa vam neće oprostiti iznenađenja koja nisu po njenom ukusu i na njih će reagovati besom i nervozom. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2