KAD MUŠKARAC OTVORI SRCE: 10 rečenica koje DOKAZUJU njegovu ljubav..

KAD MUŠKARAC OTVORI SRCE: 10 rečenica koje DOKAZUJU njegovu ljubav..

29 јуна, 2019 Off By ludarito

 

Spremna je na kompromise i razume me

Kada muškarac pronađe ženu koja je spremna na kompromise, zna da su šanse da ostane kraj nje zaista velike. Isto tako zna da je to samo pola posla, te i da sam mora da bude spreman na to da se prilagođava i pravi ustupke. Nijedan uspešan i dugotrajan odnos ne može da prođe bez kompromisa i tolerancije.

 

 

Gde god da sam, sa njom se osećam kao da sam kod kuće

Kada oseti da je pronašao svoje mesto na svetu, i da je to mesto pored te žene, muškarac se bespovratno zaljubljuje. Ako se on oseća kao svoj na svome kada je sa njom, zašto bi, zaboga, ikada poželeo da ode?

 

Ona mi kaže ako grešim

Svaki muškarac, iako to ne priznaje na prvu, pored sebe želi ženu koja će mu staviti do znanja ako se ponaša “ludo” ili “glupo”. Ponekad jeste frustrirajuće, ali njima zaista treba žena koja će im otvoreno reći ako prave velike greške i povlače pogrešne poteze.

 

Ona ima jak karakter i ne odustaje tek tako

Jači pol voli dame koje u sebi umeju da izbalansiraju ženstvenost i snagu. Njima treba žena snažnog karaktera, ali koja ga ne nosi na “muški” način.

Ona mi je sve

Kada se ludo zaljubimo – zapravo nam ni ne treba razlog. Muškarac ponekad ni ne uoči koliko strasno i jako voli ženu pored koje je. Potrebno je vreme da to shvati, ili je prosto potrebno da ga nešto trgne… No, možda to bude prekasno! Zato, muškarci, ako ste pronašli jedinstvenu ženu koja vas ispunjava i usrećuje, budite pametni i čuvajte je, u suprotnom možete je izgubiti i tako dragocenu brzo će je “uzeti” neko drugi…

Стране: 1 2