KAD MUŠKARAC OTVORI SRCE: 10 rečenica koje DOKAZUJU njegovu ljubav..

KAD MUŠKARAC OTVORI SRCE: 10 rečenica koje DOKAZUJU njegovu ljubav..

29 јуна, 2019 Off By ludarito

Kada muškarac upozna i spoji se sa ženom koja je njegova idealna polovina, koja ga ispunjava, neprestano raduje, uzbuđuje i privlači, s kojom može da bude ono što zaista jeste, kojoj može da kaže sve što misli i oseća, rešava da je nikada ne napusti. Rešava da je sačuva po svaku cenu, da je voli, neguje i brine o njoj do samog kraja… A, sve zato što za nju može da kaže sledećih 10 stvari!

 

Ona me podržava

Svakom muškarcu treba ženska ruka na putu do uspeha – da ga pdoigne kada padne, da mu da savet, smernicu, smisao kada ga nema, pomoć, podršku…

 

Ona je predivna

Lepota je u oku posmatrača, a svaki muškarac želi pored sebe ženu koja će za njega samog biti najlepša na svetu. On hoće da uživa u njenom licu i telu, i za njega ona mora da bude prekrasna, čak iako za druge možda nije takva.

 

Ona je plemenita i pažljiva

Muškarci vole žene koje su brižne, tople i spremne da ih saslušaju i pomognu im. Kada naiđu na nežnu ženu koja želi da se brine o njima, spremni su da istu brigu daju nazad.

 

 

Ona je puna života

Život je ponekad komplikovan, težak i dosadan. Muškarci su oduševljeni kada pronađu srećnu ženu, punu optimizma i pozitivnog duha, pored koje će život biti podnošljiviji i radosniji.

 

Voli me iz dubine duše

Pa, to je svakako najvažnija stvar. Ako muškarac pronađe ženu koja ga voli svim srcem i više od ičega, pronašao je blago na kakvo se jednom u životu “nabasa”. Nastavak na sledecoj stranici..

Стране: 1 2