Izaberite jedan SIMBOL SREĆE i saznajte šta vas uskoro LEPO OČEKUJE i na koji način će vas SUDBINA NAGRADITI za vašu DOBROTU!

Izaberite jedan SIMBOL SREĆE i saznajte šta vas uskoro LEPO OČEKUJE i na koji način će vas SUDBINA NAGRADITI za vašu DOBROTU!

28 јуна, 2019 Off By botanika

BUBAMARA

Bubamara je takođe jedan lep simbol sreće, naročito ako vam sleti na dlan. Ali bez obzira da li ste je uskoro videli, dovoljno je što ste je izabrali ovoga puta kao najlepši simbol. Vi se oduvek borite u životu za sreću, ali vam prosto ne polazi za rukom da se za nju izborite.

U duši ste veoma dobar čovek i sve u životu radite iz srca. To vas je mnogo puta u životu koštalo, ali konačno dolaze dani kada će se ta dobrota isplatiti. Vaš život će se prosto promeniti na bolje i desiće se neke neverovatne stvari. Lepe stvari možete da očekujete na svim poljima vašeg života.

Uskoro ćete zabeležiti neverovatno dobre rezultate na poslu, a u ljubavi vas očekuju prava mala čuda. Vaše brige će uskoro nestati i više se ništa ružno neće u vašem životu desiti. Ono što vas očekuje u narednim mesecima je samo velika sreća. A život će vam postati mnogo lepši i srećniji i to je nagrada za vašu dobrotu….

 

 

ODŽAČAR

Kažu kad vidiš odžačara treba se uhvatiti za dugme i desiće ti se velika sreća. Vi ste upravo osoba koja se uvek bori za sreću i nikada ne očajava ni zbog čega. Vi kroz život pokušavate da se izborite za uspeh samo svojim radom i trudom. Dobrota je glavna vodilja u svemu onome što radite i to vas vrlo često koči.

Ono što možemo da vam kažemo jeste da je došlo vreme da vaša dobrota bude nagrađena. Uskoro vas očekuje nešto što celog života čekate i to će mnogo promeniti vaš život. Na jednom sudbinskom susretu vaša dobrota će zaista biti nagrađena. Krajem ovog meseca vas očekuje upoznavanje vaše srodne duše i upravo sa tom osobom ćete započeti jednu novu ljubavnu priču.

Sa njom ćete uspeti da se izborite za sve ono što ste ikada želeli u životu. U toj osobi ćete imati pravog prijatelja, ali i ljubav za ceo život. Pred vama su zaista lepi i čarobni trenuci i to je u stvari nagrada za vašu dobrotu. Zato uživajte u sreći koja vas očekuje!

Стране: 1 2